0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim kaskom anadolu sigorta aynı özellikler benim kaskomdada var yallnızca pirim artıyo hatta deprem sigortası bile var özgür'cüğüm sen paradan haber ver yeterki özgür sigorta hediyemi? yoksa para alıyorlarmı geçen sene hediye veriyorlardı da bu sene aynı uygulamayı yapıyorlarmı diye merak ettim..[/quote]Efe selamlar;Ben ikinci el bir toyota aldım. Plaza'da bahsettiler Toyota Kaskodan piyasaya göre 300-400 YTl daha uygun ve daha kapsamlı, plazalarda kaza anında işlemler çok hızlı oluyor...sanırım bir ara 0 araç alana kasko hediye etmişler .
Özgür ne arabanın modelini özelliklerini ve en önemlisi kaça mal ettiğini sorabilirmiyim.. Ayrıca Alırken ekspertiz yaptırdın mı plazada ?[/quote]Serkan merhaba;Biraz geç oldu ama Araç Corolla Terra 1,6 2002 model HB AT, sigorta değeri 22.000 YTL plazada kıran kırana bir pazarlık ile 1,100 YTL'ye Full kasko yaptırdım. Ancak geçen senelere göre Kasko'lar inanılmaz derece pahalı olmuş.... Ciddi para ama İstanbul'da kaskosuz gezmek son derece riskli...Selamlar...
Serkan merhaba;Biraz geç oldu ama Araç Corolla Terra 1,6 2002 model HB AT, sigorta değeri 22.000 YTL plazada kıran kırana bir pazarlık ile 1,100 YTL'ye Full kasko yaptırdım. Ancak geçen senelere göre Kasko'lar inanılmaz derece pahalı olmuş.... Ciddi para ama İstanbul'da kaskosuz gezmek son derece riskli...Selamlar...[/quote]Kaçtan indiler 1100'e merak ettim
Kaçtan indiler 1100'e merak ettim[/quote]1,400 YTL'den kapı açıldı, kıyasıya pazarlık sonunda 1,100 YTL'de durdular...
Bende Bursa'da servisin anlaşmalı olduğu Başak sigortaya yaptırdım 650-700 YTL civarına. Banada 1100 YTL rakamı çok yüksek geldi. Benim arabanın sigorta bedeli 32000 YTL ayrıca. Sigorta işlerini anlamak mümkün değil çok detaylı bir araştırma yapınca insanı şaşırtacak bilgiler elde ediyor insan. Allah göstermesin birde bir kaza sonrası firmaların kalitesi kendini gösteriyor.[/quote]Başak sigorta aynı teminatlarla 700'e yapıyor, toyota aksigorta ile 1400'e yapıyorHarbiden bende nasıl iş anlamadım ?
Arkadaşlar, kasko için hangi firmayı tercih ediyorsunuz, aşağı yukarı ödediğiniz primler ne kadar ? Hizmet ve hasar ödemelerinden memnun musunuz buraya yazalım.[/quote]benim kaskom amadolu sigorta toyota da kangoda da toyota ile allah'ıma sükür postu deldirmedik ama kango ile 2004 model 2 hasar başıma geldi bizim elemana çarpmıoşlar karşı taraftaki ne 8 de 8 vermiş bizim hasarsızlıktan düşmemiş hiç geçen de arabaya bisiklet çarptı sağ çamırluk kabut boyandı kompile yetkili serviste bisikletli kaçıp gitmiş kaputun üzerine düşmüş yanlış hatırlamıyorsam 700 yakın hasar vardı 2. senesi diye hasarsızlığı etkilememiş. kangoda 653 ytl ödüyoruz anadolu sigortaya 8 taksit totota da 593 ytl ödüyorum 8 taksit tabi % 40 ını oduyorum bu güne kadar hiç hasar olmadığı için büyle oldu zaten %40 sınırı olmasa hiç para vermiyecektim üzerine bana para ödemeleri gerekecekti
Sigortam.net ile bir teklif hazırlattım, Full kaskoya yakın bir poliçeye anadolu sigorta 1400 YTL, aksigorta 1500.YTL. ve Axa-Oyak 1700.YTL.verdi. Hür sigorta ve HDİ Sigorta'nın verdiği teminatlar mantıksız olduğu için onlara hiç girmiyorum, incelemem sürecek.[/quote]Arkadaşlar,Forumda da bahsettiğim gibi, bu sene sigorta şirketleri coştu... Ben aracımı ikinci el aldım. Dolayısı ile ilk kasko'su yapıldı. 1,100 YTl pahalı elbette, ancak 1.sene sonunda %30 hasarsızlık alıcam inşallah ( kaza bela olmaz ise) Sonuç olarak eskisi gibi değil fiyatlar...Selamlar...