0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Park ettiğinde geniş yerleri tercih etki acemilerin sürtme kurbanı olmasın. Yada otoparkları. En azından onları sorumlu tutabilirsin. Bu arada hoş geldin. Eğer yeni aldıysanda hayırlı olsun. Kazasız belasız sürtmesiz günlerde kullanman dileğiyle.[/quote]eyvallah hoşbulduk da. öyle bi yerde oturuyorum ki değil geniş park yeri veya otopark sokak bile geniş değil bazen şirketin e200'ü ile eve gelirsem gece uyuyamıyorum elimden gelse arabayı eve sokacam.[quote=Dağhan Baştuğ]Benzerleri bende de var...Tümden boyamayla halledeceğim bu gidişle...[/quote]bende aynı şeyi düşündümde şu sıralar biras meteliksizimde ha bide akıllıyım ya aynı renkde sprey boya yaptırdım ben boyayayım die. ama zormuş be ya. bi rötüş yaptım bi cila bi yıkama cillop olmasada idare etti valla
Sürtmelere gülerek yaklaşman enteresan..Ben olsam bayramda annesini ziyerete giderdim sürtenin Bizim passat ında sağ camurluğun üstüne basketbol topu vurmuş göçmüş resmen tamiri kolay oldu ama iz bile yok şu an ..[/quote]ah bi yakalasam halını hatrını sorcam ama .... artık sinirlenemiyorum bile o yüsden gülüyorum. ilk arabam serçeydi ve şişlide oturuyorduk. 1,5 ayda 4 takım tampon değiştirdiğimi hatırlıyorum park ederken önüne gelen kırıodu geçenlerde şirketin mondeo'suyla geldim. yeni yıkatmıştım . evde yemek yedim çıktım bagajdan öne kadar çamurlu çocuk ayakkabısı izi vardı. nasıl çıldırdım anlatamam. bu arada geçmiş olsun. passat'ın basket oynamayı seviyo herhalde
bazen şirketin e200'ü ile eve gelirsem gece uyuyamıyorum elimden gelse arabayı eve sokacam.[/quote]
sürücü kurslarında paralel parka önem verilse artık diyorum sürtüle sürtüle bi hal oldu araba yaaa ... [/quote]bendede aynısı vardı ben tamponda ki ufak çizikleri yok edebilecek kimyasalı buldum her evde var aşagı yukarı nerdeyse yoksa 1 milyoncularda var. Çok dikkatli bakınca belli oluyo okadar olsun artık yani uzaktan hiç belli olmuyor.evet arkadaşlar açıklıyorum oje metalik renkli ben tampon lardaki ufak çızik lerden kurturdum yanlız kuytu bir köşede denemeni tavsiye ederim yoksa gönün komedi konusu olursun. beğenmezsen asetonla silersin, yalnız arka tompondakileri kapatmaz belli olur. ön tambondakiler oje ile rutuşlandığı belli bile olmaz.% 1000 garantili test etim onayladım.
Ne zamandir rötuş boyası arıyorum metalik gri renk için. Bunu Ankara'da nerede bulurum selamlar.[/quote]Ankara'yı bilmiyorum ama ben gittim bi araç boyası satan yere adam arabayı görünce çıkardı verdi boyayı. olmasada zaten miks yapıyolar. git bi oto sanayi sitesine orda vardır boyacılar onlardan temin edebilirsin.