Gönderen Konu: Surtmeyin Be....  (Okunma sayısı 2461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Surtmeyin Be....
« : Kasım 16, 2006, 17:04:17 »
sürücü kurslarında paralel parka  önem verilse artık diyorum  sürtüle sürtüle bi hal oldu araba yaaa ...

Toyota Club Türkiye

Surtmeyin Be....
« : Kasım 16, 2006, 17:04:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2006, 22:12:42 »
Benzerleri bende de var...
Tümden boyamayla halledeceğim bu gidişle...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2006, 23:40:29 »
Park ettiğinde geniş yerleri tercih etki acemilerin sürtme kurbanı olmasın. Yada otoparkları. En azından onları sorumlu tutabilirsin.

Bu arada hoş geldin. Eğer yeni aldıysanda hayırlı olsun. Kazasız belasız sürtmesiz günlerde kullanman dileğiyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2006, 15:53:23 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Park ettiğinde geniş yerleri tercih etki acemilerin sürtme kurbanı olmasın. Yada otoparkları. En azından onları sorumlu tutabilirsin.

Bu arada hoş geldin. Eğer yeni aldıysanda hayırlı olsun. Kazasız belasız sürtmesiz günlerde kullanman dileğiyle.
[/quote]

eyvallah hoşbulduk da. öyle bi yerde oturuyorum ki değil geniş park yeri veya otopark sokak bile geniş değil    bazen şirketin e200'ü ile eve gelirsem gece uyuyamıyorum    elimden gelse arabayı eve sokacam.

[quote=Dağhan Baştuğ]
Benzerleri bende de var...
Tümden boyamayla halledeceğim bu gidişle...
[/quote]

bende aynı şeyi düşündümde şu sıralar biras meteliksizimde    ha bide akıllıyım ya aynı renkde sprey boya yaptırdım ben boyayayım die. ama zormuş be ya. bi rötüş yaptım bi cila bi yıkama cillop olmasada idare etti valla  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2006, 14:17:03 »
Sürtmelere gülerek yaklaşman enteresan..Ben olsam bayramda annesini ziyerete giderdim sürtenin

Bizim passat ında sağ camurluğun üstüne basketbol topu vurmuş göçmüş resmen  tamiri kolay  oldu ama iz bile yok şu an ..
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #5 : Kasım 19, 2006, 14:25:08 »
Alıntı yapılan: Kerim Aldemir
Sürtmelere gülerek yaklaşman enteresan..Ben olsam bayramda annesini ziyerete giderdim sürtenin

Bizim passat ında sağ camurluğun üstüne basketbol topu vurmuş göçmüş resmen  tamiri kolay  oldu ama iz bile yok şu an ..
[/quote]

ah bi yakalasam   halını hatrını sorcam ama .... artık sinirlenemiyorum bile o yüsden gülüyorum. ilk arabam serçeydi ve şişlide oturuyorduk. 1,5 ayda 4 takım tampon değiştirdiğimi hatırlıyorum    park ederken önüne gelen kırıodu  

geçenlerde şirketin mondeo'suyla geldim. yeni yıkatmıştım . evde yemek yedim çıktım bagajdan öne kadar çamurlu çocuk ayakkabısı izi vardı. nasıl çıldırdım anlatamam.  bu arada geçmiş olsun. passat'ın basket oynamayı seviyo herhalde  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #6 : Kasım 20, 2006, 09:27:37 »
Geçen gün de tam evin ve benim penceremin önünde bir bayan megane ile geldi bizim Vectra'nın yanına durdu ve sonra "DAN" diye kapıyı geçirdi. Gittim baktım, çizilmişti. Neyse ki arabalar aynı renk.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • 2 kere teşekkür edildi
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2006, 00:26:36 »
isterse en ucuz araba olsun.insanın içi gidiyor.Bide sizin ist trafiği daha berbat.arabayı bir yere koyup gitmeye korkuyor insan.
bizim buralarda yavaş yavaş ist benziyor(trafik Yönünden,doğalgaz döşeniyor.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #8 : Kasım 30, 2006, 23:50:57 »
 al benden de o kadar

Alıntı yapılan: erdalmert
 bazen şirketin e200'ü ile eve gelirsem gece uyuyamıyorum    elimden gelse arabayı eve sokacam.
[/quote]
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2006, 20:02:12 »
Alıntı yapılan: erdalmert
sürücü kurslarında paralel parka  önem verilse artık diyorum  sürtüle sürtüle bi hal oldu araba yaaa ...

[/quote]

bendede aynısı vardı  ben tamponda ki ufak çizikleri yok edebilecek kimyasalı buldum her evde var aşagı yukarı nerdeyse yoksa 1 milyoncularda var. Çok dikkatli bakınca belli oluyo okadar olsun artık yani uzaktan hiç belli olmuyor.

evet arkadaşlar açıklıyorum oje metalik renkli ben tampon lardaki ufak çızik lerden kurturdum yanlız kuytu bir köşede denemeni tavsiye ederim yoksa gönün komedi konusu olursun.  beğenmezsen asetonla silersin, yalnız arka tompondakileri kapatmaz belli olur. ön tambondakiler oje ile rutuşlandığı belli bile olmaz.% 1000 garantili test etim onayladım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #10 : Aralık 04, 2006, 13:19:09 »
Ne zamandir rötuş boyası arıyorum metalik gri renk için. Bunu Ankara'da nerede bulurum selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Surtmeyin Be....
« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2006, 13:37:22 »
Alıntı yapılan: Ziya Alkan
Ne zamandir rötuş boyası arıyorum metalik gri renk için. Bunu Ankara'da nerede bulurum selamlar.
[/quote]

Ankara'yı bilmiyorum ama ben gittim bi araç boyası satan yere adam arabayı görünce çıkardı verdi boyayı. olmasada zaten miks yapıyolar. git bi oto sanayi sitesine orda vardır boyacılar onlardan temin edebilirsin.