0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam Altan bey. Profil bilgilerinizi doldurmanız mümkün mü? Ortalama bir eğimde ve uzun yolda aracı en üst ileri vitese alın ve ortalama 50-60Km/s. gibi hızlardan itibaren gaz verin. Eğer aracınızın motor devri ile doğru orantılı olarak deviri hızlanmıyor, devir göstergesi önce artıp sonra aracınız hızlanıyorsa debriyaj balatası kaçırıyor demektir ancak debriyaj balatası kaçırmasa daha debriyaj bir set, bütündür. Eğer debriyajda bir sorun yoksa sorun muhtemelen senkromeçtedir. Ama öncelikle debriyajın kontrolünün faydası var bence. Çünkü debriyaj balatası aşırı biterse Volan'a da zarar verme durumu ortaya çıkar ve maliyet oldukça artar.
aynı sorun benim 93 te son 2 yıldır var dediklerinizin aynısı benim arabamda da mevcut.Benim baskı balata değiştikten sonra bu sorun ortaya çıktı ve ustamın dediği şu;Aracın 93 model ve gelmiş 290.000 e (şimdi 297.000 oldu) 3. vitesin senkromenç inde sorun var içinin açılması lazım dedi.Hangi ustaya sorarsam soruyum aynı şeyleri dediler.Sizde de büyük ihhtimal aynı sorun vardır.
içinin açılması derken .. şanzımanmı..? maliyetli bir işmi?
33-20= 13 yaşında! Övmek mi, yermek mi gerek?
Bu 2 den 3 e geçişlerde yaşanılan problemin sebebinin aracın viteslerinin red line da değiştirilmesinden kaynaklandığı yazıyordu.
Hakan abi bu şehir efsanesi mi ?