geçmiş olsun, Allah bizleri korusun her türlü kazalardan. Sürat ciddi bir felaket gerçektende...
gerçek nedeni bilmiyorum yanlış anlaşılmasın... trafik fazla ve ambulans yeterli olmayabilir düşüncesiye yardım için durdum fakat ihtiyac olmadığını görünce gereksiz kalabalık yapmamak adına uzaklaştım...
sadece o anda öğrenebildiklerim bunlar fakat kazanın nedeniyle ilgili yorumum tamamen gözlemdir.
Fotoğraf yeterince net değil ama çok feci bir kaza olduğu rahatlıkla anlaşılıyor
Birincil sebep sürattır ki, yavaş hareket eden bir aracı durdurabilirsiniz, ama hızlanınca bu çok zor. Zeminde kar yada buz yoksa sürat kazalarda ilk etken...
araç yanlış görmediysem ford transit yada o tarz panelvan tarzı bir araç... sürat birincil nedendir tabii ki eyüp bey... açıklamam resmi bilgi olmadığını belirtmek içindi...
araç neredeyse elektrik direğine sarılmış, hemen hemen 2 ye katlanmıştı...
Allah kimsenin başına vermesin...
Geçmiş olsunda Bu konu Otomobil Dünyasindan Haberle ne alakası var ?
Bakıyorum da bölümüne hemen sahip çıkıyorsun Erdi

Konuyu ilgili bölüme taşıdım, uyarın için teşekkürler
Allah kimsenin başına vermesin çok üzücü, birde gerçekten gereksiz kalabalık yapıp yardım edeceğiz diye yaşayan adamı öldürenler var buda 2. facia
Özellikle Transit sürücüleri aşırı derecede hızlı kullanıyorlar.ODTÜ'nün içinde 140 km/h yapan dolmuşa binmiştim.Diğer bir husus ise kimsenin pekte dikkat etmediği şey,devrilem konusunda büyük araba çok hassastır.Hemen devrilirler şoförü bile anlamaz ne oldunu.YAralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Bekir Dörtnal'a gitmişsin bugün.Selamın ve haberin hemen ulaştı bana
açacak başka yer bulamadım.... modlardan biri ilgili yere taşıyabilir sanıyorum... problem buysa sileyim hatta isterseniz!....
problem buysa sileyim hatta isterseniz!....
Silemezsiniz efem.Öyle bir yetkiniz yok :)Mod Hakkı bey hemen düzeltmiş
İnsan yanlış yapamaz mı Erdi ? Yada sen hiç yanlış yapmadın mı? Ama Mod Hakkı varken sorun olmaz
Silemezsiniz efem.Öyle bir yetkiniz yok :)Mod Hakkı bey hemen düzeltmiş İnsan yanlış yapamaz mı Erdi ? Yada sen hiç yanlış yapmadın mı? Ama Mod Hakkı varken sorun olmaz 
her neyse bişey paylaşmak istedim yanlış yere açtım diye azar işittim resmen yaaa!.... yanlış yere açtıysam uslubuyla" konu ilgili yere taşınmıştır" gibi bişey yazılır ha bende görürüm burayaymış diye... bir sonraki sefere de oraya açarım öyle bi konu olursa.... ama durup duruken ne alakası var diye tepki görürsem "ne oluyor" diye düşünürüm....
sanırım toyotaclub düşündüğüm yer değil!...
sanırım toyotaclub düşündüğüm yer değil!...
5000den fazla üyesi olan bi toplulukta bi kişiye bakarak bütün forumu yargılamak doğrumu sizce... Haklıyken haksız konuma düşmezmisiniz bu yargıyla

Sakin olalım lütfen, biz bir aileyiz
5000den fazla üyesi olan bi toplulukta bi kişiye bakarak bütün forumu yargılamak doğrumu sizce... Haklıyken haksız konuma düşmezmisiniz bu yargıyla
Sakin olalım lütfen, biz bir aileyiz 
en basit olayda insanı aşağılar/azarlar şekilde cevaplayan birinin olduğu forumun bana faydası olacağını düşünmüyorum...
salak değilim neyin ne olduğunu biliyorum... o anda olayı ilk sizle paylaşmak istedim ve ilgili konuyu bulamadığım için oraya açtım... ama pişman oldum....
en basit olayda insanı aşağılar/azarlar şekilde cevaplayan birinin olduğu forumun bana faydası olacağını düşünmüyorum...
salak değilim neyin ne olduğunu biliyorum... o anda olayı ilk sizle paylaşmak istedim ve ilgili konuyu bulamadığım için oraya açtım... ama pişman oldum....
Aşırı alıngan olduğunuzu düşnüyorum bu konuda aşağılama/ azarlama göremiyorum tepki sert ve gereksiz haklısınız.. Sanırım bunda bayan olmanızında rolü büyük alınganlıgınızda...
Aşırı alıngan olduğunuzu düşnüyorum bu konuda aşağılama/ azarlama göremiyorum tepki sert ve gereksiz haklısınız.. Sanırım bunda bayan olmanızında rolü büyük alınganlıgınızda...
alınganlık mı!!! hımmm... bi çok konuda sizden farklı düşünmemiz.... neyse ya ben daha fazla yazmayacağım modlardan ricam bu konuyu tamamen silmeleri... artık konu açmaya da niyetim yok!
Merve Hn. konuyu kilitliyorum. Daha sakin bir kafayla konuyu tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.