Gönderen Konu: Klima Problemi  (Okunma sayısı 1120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Klima Problemi
« : Ağustos 13, 2009, 22:45:33 »
[uşak sağlık memuru evli yaş 29 toyota corolla terra]                                                                        benim sorunum toyotayı aldığım günden beri sorun yaşadığım klima sorunum buna çözüm bulamayan motorcu arkadaşlar servis uşakta yok bana yardımcı olan yoksa arabamdan soğumaya başlıcam aydına gidicem yarın orda servis varmı artık dalga konusu oluyorum 1.3 hyundai olanda bile klima çalıştırdğında sorun yok 1.6 motor araba istop ediyor böyşe bir şey olamaz. serviste neler dikkat etmeliyim nasıl bakılıyor en iyi yer denzilidemi?

Toyota Club Türkiye

Klima Problemi
« : Ağustos 13, 2009, 22:45:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima Problemi
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2009, 02:47:01 »
yüksel bey siz ona buna bakmayın. arabanızı götürün en yakın servise. sorunu aynen anlatın. her derdin bi çaresi vardır
kafanıza takmayın. baktınız yine olmuyor çok çok değiştirirsiniz arabayı daha yeni bir toyota alırsınız  ::)
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Türkçemize sahip çıkalım....
« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2009, 09:11:31 »
Yüksel bey, önce probleminizin tam olarak ne olduğunu güzel bir Türkçeyle ve noktalama işaretlerine dikkat ederek anlatın ki herkes anlasın. Mutlaka birileri size yardımcı olur. Ayrıca araçtaki probleminiz anladığım kadarıyla klimayla ilgili yani giderilemeyecek bir problem değil. Bu yüzden ne araçtan soğunur nede araç satılır. 
Türkçemiz, parmak izi gibidir. Bizimle büyür bizimle ölür. O'nu korumazsak, yıpranır, yozlaşır ve bir MİLLET yok olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2009, 17:27:28 »
araçtaki klima orjinal değilmiş sorun anlaşıldı aydında serviste söylediler. Bana izmirde rölanta ayarını yapan klimayla ilgili devir yükseltme ayar yapan beyin değiştiren yerler varmış,oraya gidemedim bakalım burda bulunan motorcu tanıdık var diyerek gönderticek.tam aydından gelirken arka lastik kısmından ses gelmeye başladı çok aşırı rahatsız edici şans bu ya servisten çıktık yaptı. burda çaresiz tekrar motorcuya gösterdimö vida girmiş dedi anlamadım hala tamirde bakalım yapabilcekmi,bu srounlar çok fazla örnek gösterilen toyotadan soğuyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2009, 20:06:41 »
yüksel bey en güzeli ve kesin çözüm serviste bulursunuz en yakın servise gitmeniz en dogrusu.
toyotadan bence sogumayın ben o sizin dediginiz hyundai 1.3 kullandım yok böyle bir araba (denirse)