0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın bey bu yıl ki planlarım arasında olan bir tatil aktivitesi idi ancak gidemedim eminimki muhteşem bi hazdır... Paylaşım ve fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık.... Zaten sayfayı açar açmaz direk fotolara baktım bravo dedim alkışı haketmişsiniz... Ancak alkış vermek üzere iken üstteki talihsiz yazınızı okudum... Burada amaç paylaşım kimse ben daha iyiyim şöyle yaparım böyle yaparım gibi şeylere gerek duymuyor, kimse size daha iyisini çekerim demezdi burada aksine takdir eder saygı gösterirdik emeğinize, saygılar
İhtiyacınız olmasında değil bu sistem takdirin teknik hale gelmesi durumudur...Yanlış anlamışım demekki
O karşıdak küçük ada parçasına yüzerek gider gelirdik. İnsan gerçekten böyle yerleri gördükçe dünyanın anlamına varıyor. Gerçekten görülmesi gereken yerler. Eline sağlık Aydın.
ya aydın abi çok güzel bende 9 sene evvel gitmiştim ama atlıyamadım çok korkuyom ya.babamlarda fethiyede şu anda aradım baba sende atla dedim formdan bi abimiz atlamış çok güzelmiş dedim yiyorsa gel sen atla ...........(küfür) dedi eline saglık
ben de ahmet gibi açar açmaz ilk yazınızı okudum ve ne demek dedim fotoğraflara baktım farklı olan ne diye bulamadım, onun için fotoğraflara Fazla yorum yapmıyorum ama bacaklarınızdaki kıllar estetiği bira bozsada güzel siz bu forumda bu güne kadar hiç rastladınızmı? benim arabam sizinkinden güzel sizinki benimkini geçemez gibi sözlere? göremezsiniz çünki burda herkez dostluğunu paylaşıyor.+1 bende yüzdüm oradan karşıya zaten yarıya kadar yürüye biliyorsun nerdeyse fazla bir derinliği yokBen 95 yada 96 da yaptım anne tarafından uzak bir akrabam orda pilotluk yapıyordu onunla yapmıştım daha sonra kendisi elazığ da bir etkinlikte yere indikten sonra başını çarparak vefat etti ne kadar tehlikesizde gözükse tehlikeli olabiliyor yakın bir tarihte de gazete de okumuştum kalkıştan hemen sonra dağa çarpa çarpa inmişler pilotun beli kırılmış turist ölmüş diye.
ya aydın abi ben diyecektim ama hakketten o bacaklar ne öle ya maşallah allah nazar değirmesin yani
olsun ya abicim sana yakışıyor erkegin kıllısı makuldür derler yani
Fotoğraflarım 800*600 ölçülerinde masaüstü arkaplan olarak kullanılabilir ama ben daha iyisini çekerim diyen varsa Babadağ hala yerinde