Gönderen Konu: Fethiye-Ölüdeniz ve Yamaç Paraşütü  (Okunma sayısı 3519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Fethiye-Ölüdeniz ve Yamaç Paraşütü
« : Ağustos 13, 2009, 21:56:20 »
Fotoğraflarım 800*600 ölçülerinde masaüstü arkaplan olarak kullanılabilir ama ben daha iyisini çekerim diyen varsa Babadağ hala yerinde  :D :D :D
UYARI:Fotoğraflar tamamen benim çektiğim karelerdir kopya ve alıntı değildir!!!
Tavsiye:Makinam FUJİ Finepix A820

İyi seyirler

Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Toyota Club Türkiye

Fethiye-Ölüdeniz ve Yamaç Paraşütü
« : Ağustos 13, 2009, 21:56:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Fethiye-Ölüdeniz ve Yamaç Paraşütü
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2009, 22:12:50 »
  O karşıdak küçük ada parçasına yüzerek gider gelirdik. İnsan gerçekten böyle yerleri gördükçe dünyanın anlamına varıyor. Gerçekten görülmesi gereken yerler. Eline sağlık Aydın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2009, 23:33:17 »
Harikasın Aydın :D Sana helalinden bir :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 14, 2009, 00:10:35 »
Aydın bey bu yıl ki planlarım arasında olan bir tatil aktivitesi idi ancak gidemedim eminimki muhteşem bi hazdır... Paylaşım ve fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık....

Zaten sayfayı açar açmaz direk fotolara baktım bravo dedim alkışı haketmişsiniz... Ancak alkış vermek üzere iken üstteki talihsiz yazınızı okudum... Burada amaç paylaşım kimse ben daha iyiyim şöyle yaparım böyle yaparım gibi şeylere gerek duymuyor, kimse size daha iyisini çekerim demezdi burada aksine takdir eder saygı gösterirdik emeğinize, saygılar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2009, 00:16:10 »
Aydın bey bu yıl ki planlarım arasında olan bir tatil aktivitesi idi ancak gidemedim eminimki muhteşem bi hazdır... Paylaşım ve fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık....

Zaten sayfayı açar açmaz direk fotolara baktım bravo dedim alkışı haketmişsiniz... Ancak alkış vermek üzere iken üstteki talihsiz yazınızı okudum... Burada amaç paylaşım kimse ben daha iyiyim şöyle yaparım böyle yaparım gibi şeylere gerek duymuyor, kimse size daha iyisini çekerim demezdi burada aksine takdir eder saygı gösterirdik emeğinize, saygılar ;)

ben herkesi bu heyecanı yaşamasıni teşvik için bunu söylemiştim ama siz yanlış anlamışsınız Ahmet bey :)
alkışa ihtiyacım yok takdiriniz yeter.asıl ben teşekkür ederim ;)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 14, 2009, 00:23:13 »
İhtiyacınız olmasında değil bu sistem takdirin teknik hale gelmesi durumudur...

Yanlış anlamışım demekki ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2009, 00:38:48 »
İhtiyacınız olmasında değil bu sistem takdirin teknik hale gelmesi durumudur...

Yanlış anlamışım demekki ;)

Bana göre önemli olan fotoğraf ve o an hissettiklerim.Umarım sizde bir gün yaşarsınız bu duyguyu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 15, 2009, 19:39:55 »
  O karşıdak küçük ada parçasına yüzerek gider gelirdik. İnsan gerçekten böyle yerleri gördükçe dünyanın anlamına varıyor. Gerçekten görülmesi gereken yerler. Eline sağlık Aydın.

Türkiyemizin kıymetini bilelim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 15, 2009, 23:48:18 »
ben de ahmet gibi açar açmaz ilk yazınızı okudum ve ne demek dedim fotoğraflara baktım farklı olan ne diye bulamadım, onun için fotoğraflara Fazla yorum yapmıyorum ;) ama bacaklarınızdaki kıllar estetiği bira bozsada güzel :D
siz bu forumda bu güne kadar hiç rastladınızmı? benim arabam sizinkinden güzel sizinki benimkini geçemez gibi sözlere? göremezsiniz çünki burda herkez dostluğunu paylaşıyor.

+1 bende yüzdüm oradan karşıya  zaten yarıya kadar yürüye biliyorsun nerdeyse fazla bir derinliği yok

Ben 95 yada 96 da yaptım anne tarafından uzak bir akrabam orda pilotluk yapıyordu onunla yapmıştım daha sonra kendisi elazığ da bir etkinlikte yere indikten sonra başını çarparak vefat etti :(
ne kadar tehlikesizde gözükse tehlikeli olabiliyor yakın bir tarihte de gazete de okumuştum kalkıştan hemen sonra dağa çarpa çarpa inmişler pilotun beli kırılmış turist ölmüş diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #9 : Ağustos 15, 2009, 23:55:24 »
ya aydın abi çok güzel bende 9 sene evvel gitmiştim ama atlıyamadım çok korkuyom ya.babamlarda fethiyede şu anda aradım baba sende atla dedim formdan bi abimiz atlamış çok güzelmiş dedim yiyorsa gel sen atla ...........(küfür) dedi :D eline saglık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 16, 2009, 00:05:42 »
ya aydın abi çok güzel bende 9 sene evvel gitmiştim ama atlıyamadım çok korkuyom ya.babamlarda fethiyede şu anda aradım baba sende atla dedim formdan bi abimiz atlamış çok güzelmiş dedim yiyorsa gel sen atla ...........(küfür) dedi :D eline saglık
:D çok iyi demiş yiyorsa git atla :D Atilla mutlaka denemen gerek diyorum o dağa çıkış var ama araçla iniş yok derler ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #11 : Ağustos 16, 2009, 00:16:20 »
aydın abi hayatımda 2 kez uçaga bindim töbe etmedim ama zor çok korkuyorum yani elimde olan bişey değil.denizdende korkarım çok iyi yüzme bilmeme ragmen napim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 16, 2009, 18:22:24 »
ben de ahmet gibi açar açmaz ilk yazınızı okudum ve ne demek dedim fotoğraflara baktım farklı olan ne diye bulamadım, onun için fotoğraflara Fazla yorum yapmıyorum ;) ama bacaklarınızdaki kıllar estetiği bira bozsada güzel :D
siz bu forumda bu güne kadar hiç rastladınızmı? benim arabam sizinkinden güzel sizinki benimkini geçemez gibi sözlere? göremezsiniz çünki burda herkez dostluğunu paylaşıyor.
+1 bende yüzdüm oradan karşıya  zaten yarıya kadar yürüye biliyorsun nerdeyse fazla bir derinliği yok

Ben 95 yada 96 da yaptım anne tarafından uzak bir akrabam orda pilotluk yapıyordu onunla yapmıştım daha sonra kendisi elazığ da bir etkinlikte yere indikten sonra başını çarparak vefat etti :(
ne kadar tehlikesizde gözükse tehlikeli olabiliyor yakın bir tarihte de gazete de okumuştum kalkıştan hemen sonra dağa çarpa çarpa inmişler pilotun beli kırılmış turist ölmüş diye.

Tekrar ediyorum...
Kimse hadi atlayayım deyipte o dağa çıkıp kolay kolay yamaç paraşütü yaparım ne olacak demez çünkü bende diyemedim.Çıkana kadar ki halimi bir bana birde bana sorun...''Bunu söylememdeki maksat biraz olsun teşvik amaçlıdır''.Sizin gibi profesyonel fotoğrafçı değilim ama bu karelerle birçok takdir aldım. (bacaklarım dışında tabi :D ) Makinam normal bir digital olduğundan dolayı.Neyle çektin diyorlardı bende bunla deyince güzel çekmişsin falan vs. vs.
Sadece indikten sonra ''tekrar'' atlamak istiyorsunuz o kadar söyleyeyim.Başka cevaba gerek yok sanırım... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #13 : Ağustos 16, 2009, 18:53:20 »
ya aydın abi ben diyecektim ama hakketten o bacaklar ne öle ya maşallah allah nazar değirmesin yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 16, 2009, 18:57:25 »
..harika bir iş çıkarmışsın.paylaşım için teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 16, 2009, 19:00:13 »
ya aydın abi ben diyecektim ama hakketten o bacaklar ne öle ya maşallah allah nazar değirmesin yani :D

Ne yapalım atilla bizdede biraz fazla ondan ne yaparsın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #16 : Ağustos 16, 2009, 19:05:10 »
olsun ya abicim sana yakışıyor erkegin kıllısı makuldür :D derler yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 16, 2009, 19:07:56 »
olsun ya abicim sana yakışıyor erkegin kıllısı makuldür :D derler yani

Orası öyle ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 09, 2009, 11:26:57 »
Fotoğraflarım 800*600 ölçülerinde masaüstü arkaplan olarak kullanılabilir ama ben daha iyisini çekerim diyen varsa Babadağ hala yerinde  :D :D :D

Güzel kareler fakat ben atlamışım bu başlığı, buradaki kareleri görüp çıksaydım Babadağ'ın zirvesine o zaman görürdün sen daha iyilerini. Biz atlayışı sırf iyi fotoğraf çekebilmek için sabah erken yapmıştık seninkiler kadar iyi olmasalarda bende de var bir iki tane (http://www.toyotaclubtr.com/digital-fotografcilik/kusbakisi-oludeniz/)

Eğer arka plan olarak isterseniz orjinal boyutlularınıda gönderebilirim Aydın :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 09, 2009, 17:13:47 »
dostum meğine yüreğine sağlık o anı yaşarken bırak o kareler hafızalarda kalsın yeterki o adrenalani yaşayalım:)