0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
270 normal gibi.çünkü 1.3.bende 1.6 var 210 yakıyor.havalar soğudu 230 a çıktı o ayrı.jant kapaklarını oto aksesarcılarda bulursunuz ama orjinali gibi olmaz.sağlamlığı açısından yani.yolda fırlayıp gidebilir.kelepçelemeniz gerekiyor.benzin lambasına gelince benim arabada E nin üstündeki çigiye gelince yanıyor[/quote]tüketim konusunda artık fikirlerim netleşmeye başladı galiba normal. ama şamandıraya kafayı taktım. e nin üstündeki çizgiye gelmeden bazen ışığı yakıyo deli [quote=Eray Yiğit]270 normal gibi.çünkü 1.3.bende 1.6 var 210 yakıyor.havalar soğudu 230 a çıktı o ayrı.jant kapaklarını oto aksesarcılarda bulursunuz ama orjinali gibi olmaz.sağlamlığı açısından yani.yolda fırlayıp gidebilir.kelepçelemeniz gerekiyor.benzin lambasına gelince benim arabada E nin üstündeki çigiye gelince yanıyor[/quote]tüketim konusunda artık fikirlerim netleşmeye başladı galiba normal. ama şamandıraya kafayı taktım. e nin üstündeki çizgiye gelmeden bazen ışığı yakıyo deli
o gayet normal yolda kalmamamız ıcın bı sıgorta bende kızıyorum ama sonucta ıyı bı ozellık[/quote]eyvallah. ışık yandığında en fazla kaç km yapabildin ?
jant kapakları konusunda, bu bendeki GL jantı, Türkiye'de çok az bulunuyor:XE'nin orjinalini bilmem ama yan sanayi versiyonları bulunur.[/quote]ilgine teşekkür ederim aslında kapağını beğendim. bi araştıracam bakalım bulabilcezmi. onun dışında kapak önerilerinizi bekliyorum
bizim depolar 45 lt mi 50 lt mi ben ışık yanarken fulledım sallaya sallaya 37 lt aldırdım bazen dengesizleşiyo gösterge özellikle araba yattığı zaman 4 5 gün arabayı kullanmadınmı nerdeyse çeyrek depo azalmış gösteriyo ama 4 5 km yapınca gene eski yerini buluyur devamı kontak kapalıykende gösterge çalıştığı için dura dura sıkılıyo her halde ...bide devamlı şeğir içinde tın tın gitiğimizde 10 km falan hiç düşmüyo benzin güstergesi ama uzun yola çıktığımda anında toptan düşüyo birden lak diye düşüse geçiyo buda sanırsam şeğir içinde çukuorlara gire çıka araç sallanıyor ya şamandıra bu olayı anlayamıyor her halde...[/quote]bildiğim kadarıyla depolar 50 lt. diğer corollalarda aynı mı bilmiyorum ama ışığımız galiba 12-15 lt kaldığı zaman yanıyo ki bu biraz erken gibi. burdan yola çıkarak senin ışık yandığında aldığın 37 lt normal olmuş oluyor. şimdi cevabını bulmamız gereken soru şu : ışığın kaç lt kala yanması lazım ? 12-15 lt kala yanıyorsa bu normal mi ? of ya havuz problemi gibi iyimi
140 ykr yakıyo benim benzinli.. ama büyük uğraş gerekiyo;)ortalama 5.2lt(son 600km.de)büyük başarı old.nu düşünüyorum [/quote]valla bravo bende kendime az yaktırıyorum diyodum. seninkinin yanında benim 270 müsriflik olarak kaldı
140 ykr yakıyo benim benzinli.. ama büyük uğraş gerekiyo;)ortalama 5.2lt(son 600km.de)büyük başarı old.nu düşünüyorum [/quote]Takdir ettim seni
hep yokuş aşşağı gittin heralde kardeş:Dvalla tebrik ederim[/quote]cihangirde yokuş çokda bide çıkmak olmasa