Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 08, 2025, 20:18:28
Emniyet kemeri hayat kurtarır!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Karşılaştırma ve Anketler
»
Konu:
corollamı astra classic 2 mi ?
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: corollamı astra classic 2 mi ? (Okunma sayısı 3302 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: A-
«
:
Ağustos 12, 2009, 20:41:23 »
arkadaşlar bende 2007 e12 kasa corolla linea modeli var.fakat opel astra classıc 2 modeli çok hosuma gıdıyor ve fıyatıda ucuz.opel astra classıc 2 modelı konusunda bır fıkrınız varmı? yakıt motor ömrü,sağlamlık,yakıt tasarrufu gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
corollamı dersınız astramı ? teşekkür ederim
Toyota Club Türkiye
«
:
Ağustos 12, 2009, 20:41:23 »
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
1 kere teşekkür edildi
Ynt: corollamı astra classic 2 mi ?
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 12, 2009, 20:51:07 »
hangi model olursa olsun kişisel fikrim toyotadan yana (Toyota fanatiği değilim yanlış anlaşılma olmasın. )
Motor ömrü olarak toyotanın çok daha iyi olduğunu sanırım söylemeye gerek yoktur, diğer bir yandan servis konusuda opel toyotaya nazaran baya baya el yakar, benzin ve yakıt tasarrufu konusunda birşey diyemeyeceğim. Sonuç olarak tercihim corolladan yana olacaktır.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
***AVENSIS***
Araç: Avensis
Kan Grubu: ---
Kilometre: 110000
Model Yılı: '13
3 kere teşekkür etti
6 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 12, 2009, 23:49:38 »
Sonuçta astra da güzel araba ama. Amacınız kullanım maliyetinin düşük olması ise Toyotayı öneririm. Opel parçaları satan biriyle görüştüm. Abi akşama kadar bir sürü opel parçası satıyorum. Belirli parçaları sık arıza yapıyor ve komple değişmesi gerekiyor dedi. Astra için de konuştum. Dükkanın önünde bir astra vardı kaputunu açtı ve ordan bir parça gösterdi. Bak şu parça hem pahalı hem de çok çabuk arıza yapan bir parçadır dedi. Benimle dost olmak istersen Opel al dedi. Yok eğer bir daha seninle karşılaşmayım dersen Opelden uzak dur dedi. Astranın parçası vectradan pahalıdır dedi.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Ağustos 12, 2009, 23:56:08 »
bizde opel astra g kasa var yedek parça konusunda sorunlu bir araç benzin maliyeti corollaya nazaran gerçekten ibare doğrudur benzini içer.vede alacağınız opel safkan alman değilde Gm grupa ait bir opel sanırım kesinlikle önermem alman sanıp almayın sorunsuz sanar sorunları ile başa çıkamassınız.biz yine şanslıyız bizim opel hem alman hemde cd en dolusu fakat kaliteli bir araç(corollla kadar kalite hissi vermesede)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
VVT-İ ---- kaFa RaHaT---
Kan Grubu: 0+
«
Yanıtla #4 :
Ağustos 13, 2009, 00:14:23 »
corolla nın tek rakibi bana göre civic...diğerleri değil
Making Difference....
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #5 :
Ağustos 13, 2009, 00:41:56 »
Corollaniz var, ama astra mi corolla mi diye soruyorsunuz?
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Kan Grubu: A-
«
Yanıtla #6 :
Ağustos 13, 2009, 10:54:56 »
e
v
et corollam var 2007 linea modeli düşük oldugu ıcın aklımı karıstırıyor.gecen sene galeriden 26.500 liraya aldım kaza boya yok sizce fiyat normalmı ? şuanda satsam fiyatı ne değer sizce ?
GLİ OLSAYDI ONU ALIRDIM
AMA 2. ELDE HIÇ GLI YOK TUTULAN ARAÇLAR
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Sağlıklı Yaşayalım
«
Yanıtla #7 :
Ağustos 13, 2009, 11:18:22 »
bence toyotanın yedek parçasıda opelden makuldür..hele hele motor ömrü olarak zaten toyota daha dayanıklı..ben olsam %500 toyota corollayı tercih ederim..
2001 corolla vvt-i 1.4
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
"ne alırsan al japondan vazgeçme"
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Ağustos 14, 2009, 02:59:40 »
ben arabayı almadan önce tarbzonda özel bi opel servisinde çalışan arkadaşıma sormuştum. erzurumdan bir opel bulmuştum ozaman 2004 model astra enjoy yani ful. bir de benim araba yani 2003 sol hb corolla. arkadaşa bu durumu ikisi arasında tercih yapsam opeli tercih etmemin sebebi ne olabilir demiştim. bana aynen şöyle söyledi. "ben hergün burda onlarca opele bakıyorum. opel toyotanın yanında araba maraba değil. bi servise düşsün bak nasıl ananı ağlatıyor bu arabalar daha da servisten tamirciden ayağın kesilmez. ama toyota 'taş gibi' arabadır sür git..." evet dediğini aynen aktardım. bunu söyleyen kişi opel servisinde çalışıyor toyota değil dikkat çekerim.
ve ben onun dediğini yaptım. şimdi hiç de pişman değilim.
şuanki aracım "tabanvay"
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Kan Grubu: B+
«
Yanıtla #9 :
Ağustos 14, 2009, 11:48:52 »
söyleyeceklerimi toyota forumu olmasından dolayı söylediğimi sakın düşünmeyin.
opel astra benzinli (dizeller hakkında bilgim yok) kesinlikle uzak durulması gereken en büyük amerikan kazıklarından birisidir. şimdiki ve bir önceki kasa astraya sahip olan iki yakın arkadaşımın birisinin motoru patladı diğeri ise mahkemelik, kurum vb birikmesinden kaynaklanan motor problemi yaşıyor. servis hatalı benzin kullanımından dolayı arkadaşımı suçluyor, mahkeme ise aracı kusurlu buldu. en dandik uzakdoğu araçlarında bile ben böyle bir şey duymadım.
astralar gösterişli ve kemikli bir his vermelerine rağmen mekanik olarak dökülüyorlar, riskli bir sollama yaptığınızı ve bir düşük vitese atmak için elinizi vites koluna attığınızda, vites kolunun boşaldığını ve hiç bir vitese geçiremediğinizi düşünün, bunu da yaşayan arkadaşım var.
batan amerikan üretim mantığıyla üretilen bu araçlardan uzak durun derim.
hyundai ve kia ile bile daha az sorun yaşayacağınızı garanti ederim.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
13 kere teşekkür etti
15 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #10 :
Ağustos 14, 2009, 11:53:14 »
Burada en çok tercih edilen arabaların başında Opel geliyor... Oldukça fazla var ve millet memnun... Ama Corolla daha iyidir her yönden...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
Kan Grubu: 0+
«
Yanıtla #11 :
Ağustos 14, 2009, 18:05:20 »
arkadaşım eski bi opel kullanıcısı olarak düşmanıma bile tavsiye etmiyceğim bi markadır sıfır aracım daha bir yıl dolmadan direksiyon kutusu bozuldu fiyatı 1500-2000 tl arası bu arıza kronik bi problemmiş yani tüm araçlarda zamanla mutlaka bozulacakmış çaresi yok gelelim diğer arızalara ön takım çok zayıf rot kolları. salıncaklar ve bence en önemlisi viraj demir lastiği değişti iki yıl olmadan bunlar değişti viraj demir lastiği denen şey 3 kere değişti ses yapması 5.6 ay sonra tekrarladı çaresi yokmuş bi daha bu markayı alırsam .........
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Kan Grubu: ---
«
Yanıtla #12 :
Ağustos 14, 2009, 18:10:15 »
Bence opel al
96 corolla xei
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
İŞTE MUTLU SON..
«
Yanıtla #13 :
Ağustos 14, 2009, 18:24:02 »
valla her iki aracıda kullandım opelin yere yatkınlıgı hızlanması daha güzel.ama arkadaşların dedigi gibi gerçekten bakım maliyetleri çok yüksek.eniştemde vectra 1,6 elegance var bi sefer bil baglattık 350 tl eger ki değişen falan parçasıda olursa vay halimize yani.ama toyotanın mükemmel motoru masrafsız olması bence tercih sebebidir arkadaşım
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Karşılaştırma ve Anketler
»
Konu: