0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhabbet bolumunde sabit bi konu var resim ekleme diye orda anlatiyo ....[/quote]eyvallah ya. aslında çokda utandım kendim beceremediğim için
valla arkadaşım jant kapaklarını beğenmedim.çünkü vw cady ve yeni transporterların kapağı.aracın temiz gibi görünüyor.kapağı değişirsen daha iyi olur diye düşünüyorum.kazasız belasız yolculuklar[/quote]teşekkür ederim dostum. kapak olayına gelince aslında bende begenmiyorum ama 13 jantın orijinal kapağı nasıl ve nerden bulunur bilmiyorum. ama bazı toyotalarda jantın göbeğinde metal bir kapak gördüm sanki ama benim jantlar siyah benimkine uymayacaklar.
benim 93 gl orjinal 13 jant.resimler bölümünde benim arabaya bak bi istersen.93 corolla A/T bal rengi.[/quote]baba eyvallah ya sevindim valla. şimdi sıra geldi bu kapakları bulmaya bu arada araban güzel kazasız belasız inşallah
Güle güle kullan.[/quote]teşekkür ederim
sağolasın araba için.Senin tamponları rötüş yaptım diyince bende gayretlendim.hafta sonunda sanayiye gittim.boya aldım fırçayla siyah olan yerleri boyadım.araba daha güzel gözükmeye başladı.[/quote]gayretlenmene katkım olduysa sevindim sürtmesiz günler