Gönderen Konu: nissan qashqai almayı düşünüyorum ne dersiniz?  (Okunma sayısı 1519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
nissan qashqai almayı düşünüyorum ne dersiniz?
« : Ağustos 11, 2009, 14:53:43 »
arkadaşlar corolla hb mi satıp nissan qashqai almayı düşünüyorum... hiç kullanan yada deneyen oldumu? nası bi araba olduğunu henüz bilmiyorum pek incelemedim eğer bilenler varsa yardımcı olursa çok sevinirim
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

nissan qashqai almayı düşünüyorum ne dersiniz?
« : Ağustos 11, 2009, 14:53:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: nissan qashqai almayı düşünüyorum ne dersiniz?
« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2009, 16:17:32 »
  Selam.
 Özellikle o aracı kullanmadım. Ancak benimde oldukça beğendiğim bir araçtı. Renault-Nissan bir çok noktada ortak çalışma yapıyor bu bu yeni nesil araçları bu ortak çalışmanın ürünü. Özellikle son zamanlarda trafikte sıkça görüyorum bu aracı. Ne çok büyük, ne de çok küçük. Heleki 4x4 modeli bence çok güzel. Ancak dizel 4x2 versiyonu da oldukça iyi bence. Tam model gamını şu an hatırlamıyorum ancak hem görünüşü, hem kalitesi ile hoş duran bir araç bence. Tabi nispeten yüksek bir araç olduğu için kullanımı da şu anki aracına göre farklı olur, bunu göz ardı etmemek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2009, 16:21:37 »
1.5 dizel i var... 2000 dizeli olsaydı almayı çok isterdim ama üniverste öğrencisi olduğum için babam dizel ve düşük modelini almamı kabul ediyor... yol tutuşunu merak ediyorum esp var gözüküyor denge sistemide mutlaka vardır kasasıda sağlamdır nissanın kasaları sağlam oluyor çünkü, bunlar bana yeter de artar bile bi öğrenci olarak
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 14, 2009, 03:39:38 »
   Ancak benimde oldukça beğendiğim bir araçtı. Renault-Nissan bir çok noktada ortak çalışma yapıyor
ya bu reno da her taşın  altından çıkıyor. mide mi iyiden iyiye bulandırıyor zaten  :wacko:
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2009, 03:44:13 »
bence urbancurıseri bekleyin aynı segmentteler sonraa ahh ahh demeyin
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2009, 07:58:11 »
  Renault Suzuki ile de ortak çalışmalar yaptı ve Suzuki 'nin bazı araçlarında bunları görmek mümkün.

Urban Cruiser biraz daha şehirli kalıyor bence adından da anlaşılacağı gibi. :) Qashqai 'de kullanılan 4 çeker sistemi X Trail deki sistem bildiğim kadarı ile ve oldukça etkili hafif araziler için tabi. Ayrıca resmi sitelerinden gördüğüm kadarı ile 2.0 dizel 4x4 versiyonu mevcut ancak fiyatta artıyor tabiki.
 Görünen o ki bu segmentte de ileri doğru bir gelişme var. türkiye Otomotiv Vergi Sistemi dolayısı ile de 1.6 L. ve altındaki motor hacmine sahip araçlarda (ki bu segmentte kullanılabiliyorlar) bir nebze de olsa uygun fiyatlara (daha da uygun olması lazım aslında) tüketiciye sunulabiliyor.