0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba;yanılmıyosam amblem yapıştırma olmalı... Fön makinesi ile amblemin olduğu yere ısı uyguluyorsun,iyice ısındıktan sonra misineyi iki elin arasında gerdirip, amblemin arkası ile kaporta arasına sokuyorsun ve gergin haldeyken boya üzerinden yapıştırıcısı ile amblemi çıkartmaya çalışıyorsun....Boyada kalan yapışkanları gaz veya asetonla silebilirsin(Aseton cok fazla uygumazsan boyayı zedelemez)
Merve hanıma bi alkış
okan boşver bu işleri ya toyotacı adam honda'ya özenmiş mi dedirticez
Bence de burak haklı o hondacılara özgü bişey gerek yok derim:)ama tarif çok sağlıklı canın isterse yap araba senin sonuçta..
sağol ablacım bu önerini en kısa zamanda deneyeceğim
bizim arabada var honda ozentisimi oluyoruz simdi:D
rica ederim... fakat son yazdığımı dikkate al mutlaka!... asetonu fazla kullanma hatta asetonsuz oje çıkarıcılar var her yerde satılıyo onla yaparsan daha az risk alırsın
merve hatun kısmı biliyo tabi aseton falan biz olsak direk senteteitk tinerle dalarız:)bence honda özentisi olmuyosunuz ama hondaya yakışıyor toyotaya gitmez.yapana yapma denmez nacizane fikrim:)
benim araba kırmızı olduğu için öyle bi derdim yok taktik çok iyiymiş denenebilir.zevkli bi çalışma olur kendin yaptığın için.
yok abi olur mu öyle şey öylesine yazdım ben ^^