0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ali hocam eline sağlık,valla resmen gülerek okudum yazılanlar hepsi gerçekden çok doğru şeyler, çalar saat(o da ne) bizim için mazide kaldı "Çocuklar uyumaz, şarj olur." sözü çok doğru bir söz ve bunların bataryalarının deforme olma gibi bir özellikleride yok
Lityum bataryadır
abi evde var 2 tane lityum pil o zaman birde bizim evdeki lityumlar bir araya gelince dahada farklı bi etkileşim oluyor,durdurmanın imkanı yok inşallah o lityum bataryalardan bide sizin olur
9. Dışarı çıkmaya can atan bir çocuğu giydirmeye çalışmak, çalışan bir dikiş makinesine iplik geçirmeye benzer.
Ali Abi benim için şu anda pek bişey ifade etmiyor bunlar. Tabi şimdilik. Ama evlenip de çoluk çocuğa karışırsam işte o zaman kulaklarını çınlatırım. Abim bizi uyarmıştı diye
(6. Çocuklar bir teyptir. Ağızlarından çıkanlar kelimesi kelimesine işittikleri şeylerdir.)Süper kopyalıyorlar bunlar neler ifade ediyor bana sorun;)Ali üstat eline sağlık paylaşım için teşekürler
İnşallah sevinçleri burada paylaşırız Hazım, kulaklarımızı çınlatmana gerek kalmaz umarım Rica ederim Aydın, buradaki maddelerden Ayvin'e uyan sadece bir tane değildir herhalde
şimdi saysam sayfa taşar en iyisi boşver
5 yaşındaki kızım Sude Nur abisinin kimliğini ele geçirmiş geçenlerde. Abisi 13 yaşında. Getirdi baba bana sesli sesli oku ne yazıyo burada diye. Şimdi soruyor: Bu ne; kimlik numarası kızım, bu ne; adı, bu ne ; soyadı, bu ne; babasının adı, bu ne; annesinin adı ; Asıl soru geldi: Hani kardeşinin adı...?