0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz yükseltilmesinde fayda var 90 kmh la yurdum yollarında seyahat çekilmiyor. Git git bitmiyor.
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Öncelikle yolun izin verdiğinin altında bir hızda sürmek te tehlikeli olabilir. Diğer yandan arttırılan şey hız değildir Hız Limitleridir. Yani azami hız sınırı 90Km/s. 'den 110Km/s. 'e çıkınca 110Km/s. ile seyahat edin demek değildir. Bu azami izin verilen hız sınırıdır.
ben çok yakmasın diye bazen 80le gidiyorum da yine bile trafiği engelliyorum (otobanda en sağ şeritte)
ya da benim gibi beceremediğinden 80le gidiyosun trafiği engelliyosun (ama kullanmamı sağladın ya çok teşekkür ederim )
Aaaaaa melek gelmiş.Nerdesin sen bakayım.iyisindir umarım.Yoksa yoks Türkay Ankara'ya mı geldi.Evet evet Türkay Ankara'da ve sen foruma girdin.. Ah ah... yinede seni görmek güzel Melek abla
türkay gel bi gün kafayı çekelim, içkiler benden
yapma yaa,... sağlık olsun iyileştiğinde yaparız eylemi
Bence izmirin araçla ilgilenen gençleri biraz daha uç noktalarda kardeşim biraz daha uçuk tamamen modifiyeye yoğunlaşmış hani şu genç işi mod O yüzden sanırım TCT biraz pasif kalıyor izmirde benim anladıgım kadarıyla
Olmazsa hep beraber bir İzmir yaparız. Geçmiş olsun Türkay. Kola gibi asitli şeylerde zararlı olabilir karaciğerin için. Bunun yanında şiddetle kayısı ve muhallebi tavsiye ederim. Ancak yumurta, direk süt vb. hayvansal gıdalardan da uzak durman lazım.
Geçmiş olsun Özcan. Ceza 1 sene sonra mı geldi? Bu durumda %10 pay ile 99Km/s. e değil 90 Km/s. e bakıyorlar değil mi?