Gönderen Konu: Hız Limitleri Artıyor  (Okunma sayısı 5497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Hız Limitleri Artıyor
« Yanıtla #40 : Ağustos 14, 2009, 03:17:49 »
Biraz yükseltilmesinde fayda var 90 kmh la yurdum yollarında seyahat çekilmiyor. Git git bitmiyor.
hele karadeniz sahil yolunda hiç çekilmiyor.  :)
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 14, 2009, 03:17:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 14, 2009, 08:01:59 »
  Bir yanlış anlaşılma var sanırım.
 Öncelikle yolun izin verdiğinin altında bir hızda sürmek te tehlikeli olabilir.
 Diğer yandan arttırılan şey hız değildir Hız Limitleridir. Yani azami hız sınırı 90Km/s. 'den 110Km/s. 'e çıkınca 110Km/s. ile seyahat edin demek değildir. Bu azami izin verilen hız sınırıdır. !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 14, 2009, 12:13:40 »
  Bir yanlış anlaşılma var sanırım.
 Öncelikle yolun izin verdiğinin altında bir hızda sürmek te tehlikeli olabilir.
 Diğer yandan arttırılan şey hız değildir Hız Limitleridir. Yani azami hız sınırı 90Km/s. 'den 110Km/s. 'e çıkınca 110Km/s. ile seyahat edin demek değildir. Bu azami izin verilen hız sınırıdır. !!!
:alkis: çok çok doğru bir noktaya değindin hakan abi.. ve bence asgari hız sınırları da değerlendirilmeli..otobanlarda asgari hız sınırı 40km..otobanda 40 km hızla seyreden bir arabanın yol açabileceği sorunları düşünebiliyor musunuz? ben çok yakmasın diye bazen 80le gidiyorum da yine bile trafiği engelliyorum (otobanda en sağ şeritte)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #43 : Ağustos 18, 2009, 01:57:54 »
ben çok yakmasın diye bazen 80le gidiyorum da yine bile trafiği engelliyorum (otobanda en sağ şeritte)
ya da benim gibi beceremediğinden 80le gidiyosun trafiği engelliyosun :) (ama kullanmamı sağladın ya çok teşekkür ederim :D)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 18, 2009, 02:00:53 »
ya da benim gibi beceremediğinden 80le gidiyosun trafiği engelliyosun :) (ama kullanmamı sağladın ya çok teşekkür ederim :D)
Aaaaaa melek gelmiş.Nerdesin sen bakayım.iyisindir umarım.Yoksa yoks Türkay Ankara'ya mı geldi.Evet evet Türkay Ankara'da ve sen foruma girdin.. Ah ah... :) :) :) :D :D :D yinede seni görmek güzel Melek abla :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
« Yanıtla #45 : Ağustos 18, 2009, 02:02:15 »
yok ya izmirde kendisi daha gitmicek ankaraya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Ağustos 18, 2009, 10:38:47 »
sen engellemedin ki, gayet hız sınırlarında gittin, otobanda 120 ile gidiyordun..bir tek dur-kalk trafik olunca heyecanlanıyorsun o da aşılır yani dert değil ne insanlar trafikte geziyor.. (lafı mı olur ne zaman istersen :P )

Aaaaaa melek gelmiş.Nerdesin sen bakayım.iyisindir umarım.Yoksa yoks Türkay Ankara'ya mı geldi.Evet evet Türkay Ankara'da ve sen foruma girdin.. Ah ah... :) :) :) :D :D :D yinede seni görmek güzel Melek abla :)
yok abi izmirdeyim daha, ben de şaşırdım meleğin girip yorum yapmasına :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ağustos 18, 2009, 13:28:05 »
   Senin İzmir'de oldugunu biliyorum Türkay.Sadece Melek'e takıldım.Şaşırdım yani... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 18, 2009, 14:22:45 »
türkay gel bi gün kafayı çekelim, içkiler benden -_-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
« Yanıtla #49 : Ağustos 18, 2009, 14:26:00 »
Türkaya alkol yasak, karaciğerini yoruyo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Ağustos 18, 2009, 17:51:59 »
türkay gel bi gün kafayı çekelim, içkiler benden -_-
ah kemal abi yaa malesef :( üzüm suyu içebilirim ama, kola, fanta, gazoz falan da olabilir :D hastalık yüzünden uzunca bir süre alkol yasak abi bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 18, 2009, 20:30:22 »
yapma yaa,... sağlık olsun iyileştiğinde yaparız eylemi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Ağustos 18, 2009, 20:49:47 »
yapma yaa,... sağlık olsun iyileştiğinde yaparız eylemi
alsancakta öyle bir mekan buldum kemal abi, kıbrıs şehitlerinde, muazzam ortamı var, canlı müzik-fasıl eşliğinde rakı-balık..bir akşam taksili buluşma yaparız, arabasız gelir herkes gönlünce içer eğlenir evlere de taksiyle döneriz..ben izmirden umutsuzum 2-3 kişilik buluşma olur bu da olursa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 18, 2009, 20:52:02 »
Bence izmirin araçla ilgilenen gençleri biraz daha uç noktalarda kardeşim biraz daha uçuk tamamen modifiyeye yoğunlaşmış hani şu genç işi mod :D O yüzden sanırım TCT biraz pasif kalıyor izmirde benim anladıgım kadarıyla ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #54 : Ağustos 18, 2009, 21:07:31 »
  Olmazsa hep beraber bir İzmir yaparız. :)
 Geçmiş olsun Türkay. Kola gibi asitli şeylerde zararlı olabilir karaciğerin için. Bunun yanında şiddetle kayısı ve muhallebi tavsiye ederim. Ancak yumurta, direk süt vb. hayvansal gıdalardan da uzak durman lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Ağustos 18, 2009, 21:12:00 »
Bence izmirin araçla ilgilenen gençleri biraz daha uç noktalarda kardeşim biraz daha uçuk tamamen modifiyeye yoğunlaşmış hani şu genç işi mod :D O yüzden sanırım TCT biraz pasif kalıyor izmirde benim anladıgım kadarıyla ;)
abi izmirde modifiye işi abartı tamamen ya..boş araba bulmak zor :D en boşu benimki :P her genç 3-5 birşeyler yapıyordur..tct izmir olarak da inanılmaz pasifiz, yazıklar olsun bize, ne deyim :)
  Olmazsa hep beraber bir İzmir yaparız. :)
 Geçmiş olsun Türkay. Kola gibi asitli şeylerde zararlı olabilir karaciğerin için. Bunun yanında şiddetle kayısı ve muhallebi tavsiye ederim. Ancak yumurta, direk süt vb. hayvansal gıdalardan da uzak durman lazım.
her zaman beklerim hakan abi, konaklamalı (2 gece 3 gün gibi) bir izmir toplantısı düzenleyebiliriz, tekne turu, mangal gibi aktiviteler barındıran..muhallebi tüketiyorum hakan abi evet ama o da hastayken verdiğim kiloları hızla bana geri kazandırıyor :D çok da dikkat etmiyorum aslında, çünkü doktor sadece alkol ve ilaçtan uzak dur dedi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ağustos 19, 2009, 23:08:56 »
  Dediğim oldu ve İstanbul yolunda radara girmişim.Tarih olarakta 06 Haziran 2008.Gelen ceza ise 237 TL.Radar 90km/h ile uygulama yapılıyor,ceza ise 50 km/h sınırına göre kesiliyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #57 : Ağustos 20, 2009, 08:07:54 »
  Geçmiş olsun Özcan. Ceza 1 sene sonra mı geldi?
 Bu durumda %10 pay ile 99Km/s. e değil 90 Km/s. e bakıyorlar değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ağustos 20, 2009, 11:14:48 »
  Geçmiş olsun Özcan. Ceza 1 sene sonra mı geldi?
 Bu durumda %10 pay ile 99Km/s. e değil 90 Km/s. e bakıyorlar değil mi?
  Teşekkürler HAkan abi.Evet ceza dün geldi.Hakan abi uygulama yapılan yerde hız sınırı 50km/h.Ancak trafikte karışıklık olmasın diye 90km/h üzerinde gidenlere ceza kesiliyor.Denetim hızı 90,ceza kesmede ise 50 km/h dikkate alıyorlar.Daha öncede belirttiğim gibi dört şeritli dümdüz bir yol.Resmi araçlar da dahil olmak üzere 90'nın üzerinde bir seyir hızı mevcut burada ve diğer SAmsun,Konya ve Eskişehir yolunda.Hele hele trafiğin çok yoğun olduğu saatler de Eskişehir ve İstanbul yolunda insanlar 100'de aşağı düşmüyorlar.Sıkıyorsa 70-80 ile git.Git gidebilirsen tabii ki.
  Bu gibi yolların hız limitlerinde de değişiklik yapılmalı.Belediye başkanımızın  belirttiği gibi Ulus-Sincan arası (30 +/-km kadar bir mesafe) artık 20 dakika.Ama kaç km hız ile 100 ve yukarısı bir hızda giderseniz Sincan'a 20 dakikada varabiliyormuşuz.Yahu ben yolu daha düz daha rahat ERyamana 30 dakikada zor varıyorum.Üstelik evim İstanbul yoluna sadece 1km mesafede .....