0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hızlı araçlara özel otoban yada şerit de başka bir çözüm olabilir bence...
bi kez de Konya yolundan merkeze inerken yine gidişte gördüm. Sıkı tutmaya başladılar sanırım
Bence öncelikle şu Ankaradaki Eskişehir, İstanbul, Samsun, Konya yollarındaki hız limitlerini bi mantıklı hale getirsinler sonra şehir dışı yollardaki limitlerle oynasınlar. Konya yolunda gidişte 1 kez radarı gördüm ama çok doluydu başları daha fazla alamıyorlardı, bi kez de Konya yolundan merkeze inerken yine gidişte gördüm. Sıkı tutmaya başladılar sanırım
Evet orda sote bi yerde bordo bi Corolla duruyordu bi ara. Senin araçtan
Ankara'da yaşayanlar bilirler.Samsun,Konya,İstanbul ve Eskişehir yollarının Ankara'ya ilk giriş km'sinden itibaren 50km/h tabelaları karşılıyor tüm sürücüleri.Eskeşehir yolunu ele alacak olursak eğer,Konutkent'ten Armada'ya kadar 50 ile km ile gidilmesi gereken kaç tane kavşak yada geçit sayabilirsiniz bana?Sayamazsınız çünkü sonuş koca bir "0" olacaktır.Önce buna benzer sorunları çözmeliler.Eskişehir yolunda Bilkent köprüsü altında,İstanbul yolunda Arçelik/Beko önünde,Konya yolunda yokuş aşağı inerken ilk viraj içinde,Samsun yolunda Siteler ikinci kavşağı geçince ilk üst geçit altına yerleştirilmiş radarlar mevcut.Allah'tan polis memurları yine vicdanlı,tespiti 50 km üzerinden değilde 90 km/hız üzerinden yapıyorlarda az kişi yakalanıyor.50 km ile uygulama yapmaya kalksalar varya bütün trafiğin durudurulması gerekecek.
özcan abi ankarada radar devam ediyor mu ya? ben çok sıkıntı çekerim orda..istanbul yolunda da eskişehir yolunda da hız limitinin 2 katı kadar hızlı gidiyorum yandım ben abi..
ben bir sorun olucagını sanmıyorum çünkü gördügüm kadarıyla istanbul ve eskişehir yolunda kimse hız limitine uymuyor sol şeritten basıpp gidiyo herkes Polis hangi birini durdursun
ben basarım valla ehliyet olsa
Demek gözü pek birisin ha
Vallahi Selahattin ben Eryamanda 20-30 km hız ile giden bir tek özel halk dolmuşlarını (otobüsleri) gördüm.Başkada yavaş giden görmedim.
Abi sen rastlamamıssın heralde. insanı catlatıyorlar ya yavas yavas tın tın gidiyorlar