Gönderen Konu: Park sensörünün sesi artırılabiliniyormu? yada garantiden değişim olurmu  (Okunma sayısı 6145 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar daha önce birçok araç kullandım park sensörlerden memnun kalmıştım ama ikinci el aldığım corollamdaki buzerli park sensöründen memnun değilim öncelikle çok geç tepki veriyor yada okuyor nerdeyse vurduktan sonra ses (dıt dıt) çıkyor, birde sesi çok az geliyor araç içerisinde zar zor duyuyorum öncelikle öğrenmek istediğim neden geç okuyor ve sesini yükseltebilirmiyiz. bu arada aracım 2007 model garantisi devam ediyor yarın servise 30 bin bakımına götürcem acaba garantiden değiştirebilme durumu sözkonusu olabilirmi bu konuda bilgi verirseniz sevinirimşimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
Yunus Bey, ya park sensörünüzde bir problem var ya da ikinci el aracınızdaki sensörler orjinal değil. Benim Toyota servisinden taktırdığım orjinal park sensörünün sesi neredeyse dışarıdan duyulacak, tepkisinde de gecikme falan yok. Aracınızın kayıtlarında park sensörünün serviste takılıp takılmadığı belli olur, madem servise bakıma götüreceksiniz, eğer orjinalse ve garanti süresi içindeyse düzeltilmesini isteyebilirsiniz...
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Kan Grubu: A+
yani servis en iyisini bilir abicim serviste takılmıyanda bile feklaket bi ses var hatta bi ögretmen arkadaşım taktırdı metreyi bile sölüyor utanmasa vurdun dur lan diyecek yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
aldığın arkadaş büyük ihtimalle park sensörünü sonradan taktırmıştır yada kendi taktı sensör arkaya baglanıyor ama kutusu öne baglanıyor (ses çıkartan kısım )seninkini üşenip bagaja baglamış olabilirler bu yüzden ses az çıkabilir bende bunun dokumanları var nasıl yapıldığının ama siteye koyamıyorum,mesafeye gelince ya sensörlerin dandik yada fazla boyamışlardır mesafeyi tam algıyamıyor biraz temizle bakalım düzelir bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar servise uğradım bugün park sensörüne baktılar orjinal toyotaymış ancak yanlış yere montaj edilmiş usta halletti sonunda yerini değiştimiş şimdi canavar gibi ötüyor ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim selamalr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Kan Grubu: A+
iyi gözünüz aydın yunus bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı