Gönderen Konu: Arkadaşım Seat marka araba düşünüyor. Yorumlarınızı yazarmısınız?  (Okunma sayısı 1196 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 191000
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür edildi
Bizim buralardan arkadaşım Seat marka araba almayı düşünüyor forum sitelerinden araştıralım dedi bende ne gerek var bizim siteye konu açarız arkadaşlar yorumlar dedim:) Bu arada arkadaşlar 15000 e kadar uygun bir araba bulursanız haber verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Genel bir sorunu var mı, ona bakmak lazım bence ilk önce. Alt yapı zaten genelde VW.
 Seat konusunda çok bilgim yok ama dizel mi düşünülüyor, benzinli mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Sakın diyorum...
Alması güzel ama sonrası bakımı ve parça olarak çok masraflı ve sağlam değil.Çabuk yıpranıyor ve çok bakım gerektiriyor zamanla.
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Benzinli düşünüyor ama bilmiyorum benzin lpg de olur diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Benzinli düşünüyor ama bilmiyorum benzin lpg de olur diyor.

İkinci eli inanılmaz kötü, 5 yıldan az binecekse almasın.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Teyzemin eşinde Seat Cordoba var. 2 sene önce beyni değişti ve 1000 TL kadar masraf çıkardı. Bunun dışında da bir kaç kez yüklü masraf çıkardığını hatırlıyorum. Ne kadar masraf çıkarsa da aracından memnun olduğunu söylüyor :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Aslında çok kötü değil, olaya fiyat performans açısından bakmak lazım. Eğer böyle bir araç düşünülüyorsa aynı fiyat aralığında Kia Cerato gibi araçlarda düşünülebilir. Cordoba düşük fiyatına rağmen yüksek donanım sağladığı için tercih edilebilir ama binici olmak şartı ile, al sat yapacaksa çok zarar eder.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
seatların bi hastalığı olduğunu duymuştum sanzıman mili mi ne kayıyormus :S
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Binici olarak alacak ve uzun yıllar binmeyi düşünüyor. Bende gel sana toyota alalım dedim yok dedi  aradığı fiyta kadar toyota pek bulamadık maalesef:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
seat markamı araba mı 15 milyarı varsa biraz da modelli olsun derse bari opel alsın.benim gönlüm toyota der ama seattansa opel daha iyidir bence.
ya da alsın bi efsane toyota 12 ye harcasın 3 lira daha modeli eski olur ama tadından yenmez:)