Gönderen Konu: köpek korkusu olanlar bakmasın :)  (Okunma sayısı 8323 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
köpek korkusu olanlar bakmasın :)
« : Ağustos 08, 2009, 20:20:35 »
bu ara forumda fotoğrafçılık coştu gidiyor, ben de bir kaç parça resim paylaşayım dedim, bunun için model seçtim, modelim 9 yaşında bir kangal, kızdırıp kızdırıp resmini çektim, buyrun resimler;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

köpek korkusu olanlar bakmasın :)
« : Ağustos 08, 2009, 20:20:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: köpek korkusu olanlar bakmasın :)
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2009, 20:28:18 »
artık senin köpekte kaç tane diş olduğunu hepimiz biliyoruz :D

ama bence o köpek kızmamış gülüyor (belki de sana gülüyor), belki ben yanlış anladım ama gözleri gülüyor gibi görünüyor (özellikle 9. resim)

resimden anlamadığım için benden yorum bekleme, emeği sağlık
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2009, 20:31:28 »
bu kadar kızabiliyor bana :D en çok beni sever çünkü :) ama en çok da bana kızar :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2009, 21:19:41 »
:) Türkay abi espirimi yaptın hayvancagıza pek sinirlenmemiş gibi :)

Patileri pek ufak geldi bana kırmamı?Gerçi Sivasta yarışmada gördügüm kangallardan sonra normaldir.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2009, 21:22:22 »
Türkay, bu arkadaşın sakin halinin fotoğrafları yok mu? Beni ürküttü bu haliyle biraz :)

Genel olarak netlik ve kadraj problemleri var, birde model sinirli olunca çok sevimli görünmedi gözüme (güzel göründü deyip kandırmaktansa hissettiğimi söylemeyi tercih ettim, umarım seni kırmamışımdır). İlk kare diğerlerine göre daha iyi görünüyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2009, 21:25:51 »
coşkun hayvan felçli, arka sağ belden aşağısı felçli, büyümedi ondan sonra, 6 aylıkmıydı 8 aylıkmıydı neydi hatırlayamıyorum şimdi kaza geçirdi, araba çarptı hayvana, izmirde veterinerler saçma sapan şeyler söyledi, biz de hayvan hastanesine gittik afyona, orda öldürelim hayvanı böyle yaşamak eziyet dediler biz istemedik böyle yaşadı bu yaşa kadar, büyüyemedi ama..o günkü gibi kaldı öyle
Türkay, bu arkadaşın sakin halinin fotoğrafları yok mu? Beni ürküttü bu haliyle biraz :)

Genel olarak netlik ve kadraj problemleri var, birde model sinirli olunca çok sevimli görünmedi gözüme (güzel göründü deyip kandırmaktansa hissettiğimi söylemeyi tercih ettim, umarım seni kırmamışımdır). İlk kare diğerlerine göre daha iyi görünüyor.
ali abi böyle kızdırınca yaklaşamıyorum hayvana, uzaktan zoom yaparak çekmeye çalıştım ondan netlik problemleri var farkındayım, ilk ve son resim diğerlerine göre nispeten daha net :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2009, 02:08:19 »
"Ulan sen de böyle yaparsan, ben ne yaparım" gibi poz vermiş hayvancağız :) Fakat, kızgın olmadığı tek bir kare var, o karede çok mahsun çıkmış ya :( Yaşadığı tüm acılar yüzüne vurmuş gibi.  Köpekleri çok severim, nerdeyse gözlerim doldu şu anda...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2009, 02:14:47 »
aman abi dikkatt :D bu kangallar  herkesin korktugu pitbull u deviriyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 09, 2009, 03:15:08 »
türkay abi bize bir kaç fotoğraf göstermek için elinde ayağından olmayasın dikkat :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ağustos 09, 2009, 09:49:25 »
"Ulan sen de böyle yaparsan, ben ne yaparım" gibi poz vermiş hayvancağız :) Fakat, kızgın olmadığı tek bir kare var, o karede çok mahsun çıkmış ya :( Yaşadığı tüm acılar yüzüne vurmuş gibi.  Köpekleri çok severim, nerdeyse gözlerim doldu şu anda...
hüzünlü bir hayvan aslında, yukarda anlattığım olay yüzünden olsa gerek..çiftleşemiyor bile hatta büyük tualeti yapması bile dert, uygun zemin gerekiyor (sağ bacağı daha yukarda sol daha aşağıda durabilceği bir yer)

aman abi dikkatt :D bu kangallar  herkesin korktugu pitbull u deviriyor :D
bu deviremez malesef, başka bir kangalım daha vardı bunu öldürcekti verdik barınağa o çok heybetli güzel bir havyandı, 5-6 aylıktı çok daha iri ve yapılı olmuştu, yemek paylaşamamaya başladılar 1 yaşındayken kan içinde kalana kadar kavga ediyorlardı, ikisi de kan içinde kalıyordu, bu böyle olmaz dedik ve barınağa verdik o havyanı
türkay abi bize bir kaç fotoğraf göstermek için elinde ayağından olmayasın dikkat :)
olmam inşallah ya :D yani ısırır ama koparmaz benim elimi ayağımı :D tehdit amaçlı ısırıyor beni :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 09, 2009, 10:40:27 »
 :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 10, 2009, 09:52:25 »
Off yaaa ben size öğretemeyeceğim bu işi gençsiniz yakışıklısınız bu yaşlarda siz model bulamayacaksınızda ben mi bulacağım ayıp :D

Türkayım eline sağlık 1. karedeki çekim açısı güzel ama kadraj tam oturmamış son kare güzel olmuş ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2010, 17:19:04 »
kedi serisi ne zaman :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Ağustos 29, 2010, 20:48:47 »
kedi serisi ne zaman :)
bu konuyu hortlatmanız hiç iyi olmadı :( karabaşımıza 2. kez araba çarptı ve öldü..onun yerine bir kangal aldım, ona bakıyorum şimdi..ama ben ankaradayken almıştım, annemler ve misafirler sevmiş hayvanı hiç kangal gibi değil malesef :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 29, 2010, 20:57:27 »
 :( :( :( :( :( :(  çok  özledim  onu  :( :( :( :( :(

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2010, 00:55:34 »
maşallah yiğit...
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 30, 2010, 00:56:51 »
Türkayım baya büyümüş kerata uzun zamandır fotoğrafını eklemiyordun
1.kare güzel diğerlerinde biraz netlik sıkıntısı var ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 30, 2010, 00:59:49 »
arkadaşlar forumda gezinirken tarihine aldırmadan hortlatıyorum bazen böyle denk gelebiliyor kusura bakma türkay :(
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Ağustos 30, 2010, 01:51:03 »
Türkayım baya büyümüş kerata uzun zamandır fotoğrafını eklemiyordun
1.kare güzel diğerlerinde biraz netlik sıkıntısı var ;)
yok abi bu eski köpeğim, geçen yaz koymuştum, öldü bu :( senin gördüğün küçükse yeni köpeğimdir o, pusat..3. kangalım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #19 : Eylül 04, 2010, 02:53:57 »
cesaretine hayran kaldım..ben normalde yaklaşamam sen bir de kızdırmışsın :D
Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
En sevdiğim tatlı kazan dibidir...
Leyla sokma beni müşgüle,
Gel beraber kaşık atalım keşküle...