0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence hiç olmamış.. Sincan işine benzemiş
abicim maaşalla güzel araban varikazasız belasız inşallah,bu arada şu arkadaki amblemin içinindeki kırmızı bölgeyi nasıl yaptın ? yada yaptırdın ?
Benzin Deposunun Kapagı Cok sırıtması dısında Gayet Güzel araban var Allah kaza bela vermesin
Yaparsın Okan kardeşim sen sağol
araç çok güzel o fardaki kaşları çıkar derim bide logosuz panjur tak bu arada senin yerinde olsam el becerin iyi ise veya bi arkadaşın varsa jantlara kırmızı şerit yapın yada dışardan alın 10-15tl ye satılıyo motorsiklet dükyanlarında felan ama kendiniz yaparsanız daha ucuza mal olur hemde zevkli olur bide stopların altını ve plakalıgın altındaki beyaz yeri benzin kapagındaki folyo ile kaplarsan süper olur kazasız belasız kullan
abi bende düşündüm şerit olayını yapıcam tavsiyenle inş. güzel olacak folyo olayınıda düşündüm fakat mat folyo bulamıyorum farın altını kaplıcam yine
abi ? bnm farlar da siyah filmli ya ? bende yapsam nasıl olur acaba ?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye)Alıntı sahibi: okan hayta üzerinde Bugün 00:50:05abi ? bnm farlar da siyah filmli ya ? bende yapsam nasıl olur acaba ?Heralde sizin farlara acık film cekilmiş daha koyusundan cektirirseniz farların altınada folyoyu cektinizmi tamamdır.Cok güzel olur.
Alıntı sahibi: okan hayta üzerinde Bugün 00:50:05abi ? bnm farlar da siyah filmli ya ? bende yapsam nasıl olur acaba ?