Gönderen Konu: Özel izinli arabalar  (Okunma sayısı 1909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Özel izinli arabalar
« : Ağustos 08, 2009, 14:28:48 »
Arkadaşlar bu Smart marka aracın dikey park izni varmış, varmı böyle bildiğiniz özel izinli arabalar ? :D
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

Özel izinli arabalar
« : Ağustos 08, 2009, 14:28:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Özel izinli arabalar
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2009, 14:32:49 »
Varsa bayanlar için büyük kolaylık olur.
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2009, 14:39:38 »
dikey park izni nedir ya :) onun için özel izin mi lazım ki? bir de oraya dikey girmeye gerek yok ki, normal de sığar o araba oraya
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2009, 14:40:50 »
dikey park çok da önemli değil. geçen gün bir smart sürücüsü gördüm, bir süre park yeri bakınıp bulamadıktan sonra altı koltuğunun altına eve çıkardı. aynı zamanda zaten kirlenmişti hazır eve çıkarmışken banyoda yıkarım demişti

:rofl: :rofl: :rofl:
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2009, 00:38:09 »
alperen bey almayımı düşünüyorsunuz? bakın size bunların fabrika resimlerini atayım :D

http://www.izlesene.com/video/arabalar-smart-car-kazaya-dayaniklilik-testinde-paramparca/151012
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2009, 00:44:16 »
dikey park izni nedir ya :) onun için özel izin mi lazım ki? bir de oraya dikey girmeye gerek yok ki, normal de sığar o araba oraya
sanırsam belirli ölçüleri aşmayan boyutlardaki araçlara böyle izin veriliyor :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2009, 00:48:01 »
alperen bey almayımı düşünüyorsunuz? bakın size bunların fabrika resimlerini atayım :D

Abi sen buraya fabrika mı diyosun :D Yada onlar buraya fabrika mı diyor :D

Daha çok merdiven altı imalathanelere benziyor :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2009, 00:49:11 »

http://www.izlesene.com/video/arabalar-smart-car-kazaya-dayaniklilik-testinde-paramparca/151012
şaban abi bu fabrikası değildir ya, çakması falandır, mercedes üretiyor sonuçta smart'ı, bu kadar da kalitesiz olamaz

sanırsam belirli ölçüleri aşmayan boyutlardaki araçlara böyle izin veriliyor :D
tamam da mustafa bunun için özel izne mi gerek var? hiç sanmıyorum izin olmasına falan, aracın boyutu uygunsa öyle bıraktın diye ceza mı yazcaklar? veya kızıp düzgün bırak len mi dicekler? izne ne gerek var?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #8 : Ağustos 09, 2009, 01:48:09 »
Abi sen buraya fabrika mı diyosun :D Yada onlar buraya fabrika mı diyor :D

Daha çok merdiven altı imalathanelere benziyor :D :D :D
çakma makma smart'ya ona bak :D :D tabiiki biliyorum merdiven altı imalat olduğunu olaya renk katmaktı amaç.zaten adamlara bakınca çakma olduğu anlaşılıyor kazakmıdır çinlimidir ecüş bücüş adamlar işte. gerçi adamlar mercedesin çakmasını yaptılar bunumu yapmıcaklar :D :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 09, 2009, 01:55:22 »
:D

Bizim köydede mercedes yapıyolar ::) :D :D

Bırak yapsın abi adamlar iphone 3g yi piyasa sürmeden triden filan sürdü piyasaya :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Ağustos 09, 2009, 02:32:49 »
alperen bey
Şaban Abi estağfurullah bey falan, bizim çapımıza haddimize mi beylik :D
aracın boyutu uygunsa öyle bıraktın diye ceza mı yazcaklar?
Türkay Abi düşünsene bir yerde 5 tane araba var.4 Tanesi yatay parketmiş olsun 1 tanesi(Smart)dikey parketmiş olsun.
--Böyle araba mı parkedilir lan--diyip ceza yazmazlar mı sence ? O yüzden izinli olması güzel bişey, en azından cezayı iptal ettirebilirsin :rofl:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ağustos 09, 2009, 09:45:23 »
Türkay Abi düşünsene bir yerde 5 tane araba var.4 Tanesi yatay parketmiş olsun 1 tanesi(Smart)dikey parketmiş olsun.
--Böyle araba mı parkedilir lan--diyip ceza yazmazlar mı sence ? O yüzden izinli olması güzel bişey, en azından cezayı iptal ettirebilirsin :rofl:
bence resmini çekip uygunsuz olmadığını kanıtlayarak yine iptal ettirirsin, sen dikey parkettin diye ceza kesmezler diye düşünüyorum (tabi yer uygun olduğu sürece, tutup da yolu kaldırımı vs hiç bir yeri işgal etmedikçe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 09, 2009, 13:41:44 »
Dikey park izni diye bir kavramı ilk kez duyuyorum :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 09, 2009, 14:57:06 »
Dikey parkta olabilecek sorunlar bana göre şunlar:
1- Eğer kaldırıma da çıkartırsanız arabayı, kaldırıma parktan trafik ekipleri ceza yazabiliyorlar. Normal park cezası. Belediye bana iki defa 450 liralık (ciddiyim, 450 lira, o zaman asgari ücrete denkti) ceza yazmıştı. Kabahatler kanunundan ama tahsil edemediler, orası ayrı konu.
2- Diyelim ceza filan gelmedi, resimdeki şoför kapısı tarafındaki aracın sürücüsü acemi ise çıkarken sol kapıya güzelce sürttürerek çıkar, o anda göremezseniz ispat da edemezsiniz, kapınızın çizildiğiyle kalır. Tamponda bu sorun daha az dikkat çekici oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ağustos 09, 2009, 20:34:43 »
Dikey parkta olabilecek sorunlar bana göre şunlar:
1- Eğer kaldırıma da çıkartırsanız arabayı, kaldırıma parktan trafik ekipleri ceza yazabiliyorlar. Normal park cezası. Belediye bana iki defa 450 liralık (ciddiyim, 450 lira, o zaman asgari ücrete denkti) ceza yazmıştı. Kabahatler kanunundan ama tahsil edemediler, orası ayrı konu.
2- Diyelim ceza filan gelmedi, resimdeki şoför kapısı tarafındaki aracın sürücüsü acemi ise çıkarken sol kapıya güzelce sürttürerek çıkar, o anda göremezseniz ispat da edemezsiniz, kapınızın çizildiğiyle kalır. Tamponda bu sorun daha az dikkat çekici oluyor.
ben geçen bahar (2008 baharı) ilk ve tek trafik cezamı yedim o da kaldırıma parktı ve 50 ytl civarı bir rakam yazdılar normal park cezası, hemen yatırdım diye 47ytl gibi bir rakam vermiştim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #15 : Ağustos 10, 2009, 00:20:04 »
nasıl bi araba bu ya minnacık tam benle ahmete göre ikimiz birden binsek arabanın 4 lastigi ayrılır valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Ağustos 27, 2009, 03:24:44 »
böyle bi izin varsada bizim polislerin bundan haberdar olduğunu pek sanmıyorum:)