Gönderen Konu: İkinci el Corolla Hatcback almak için bekleyelim mi?  (Okunma sayısı 2579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
İkinci el Corolla Hatcback almak için bekleyelim mi?
« : Kasım 14, 2006, 09:24:51 »
Merhaba arkadaşlar, ikinci el toyota corolla hatcback almayı düşünüyorum. Auris çıkınca acaba diyorum fiyatlar biraz düşer mi? Ya da yıl sonu en uygun zaman sizce ne zaman?

Toyota Club Türkiye

İkinci el Corolla Hatcback almak için bekleyelim mi?
« : Kasım 14, 2006, 09:24:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
İkinci el Corolla Hatcback almak için bekleyelim mi?
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2006, 14:57:56 »
Barış bende senin gibi bekliyorum ama aurisi ben pek beğenmedim corolla hatcback i alacam sanırım 2005 mi 2006 model mi alsam onu düşünüyorum... ben
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
İkinci el Corolla Hatcback almak için bekleyelim mi?
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2006, 23:51:44 »
Merhaba, aurisi bende beğenmedim. Yeni bir araba ekstra özellikler filan olabilir ama ben donanımdan çok anlamıyorum. istediğim tipi güzel bir araba olsun ve de bu konuda şu andaki corolla hatcback'in üzerine araba tanımıyorum. tabii bunda toyota markasının da çok önemi var. şu andaki kasa çok ama çok hoşuma gidiyor. almak istediğim araba bu. ama zamanlama konusunda biraz kararsızım. 2005 veya 2006 model bi corolla hatcback düşünüyorum.

bildiğiniz gibi opel corsa çıktığında eski kasalarda büyük bir indirim olmuştu. auris çıkınca diyorum şu an ki fiyatlar acaba biraz düşer mi? birde anlayan arkadaşlardan ricam bulunduğum şehirde şu an bir araba var. 2005 model corolla hatcback. sol değil ama sport model. 48500 km.de çelik jantlar, 4 cam elektrikli, sis farı, yol bilgisayarı filan var. fiyatına 25 diyo sahibi. acaba fiyat uygunmu. bi taraftan acele etmeyeyim diyorum. bi yandan da bir daha bulamazsam diye düşünüyorum. çünkü bir kaç aydır bakıyorum. hiç bu kasa denk gelmedi.

görüşlerinizi belirterek bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
İkinci el Corolla Hatcback almak için bekleyelim mi?
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2006, 19:20:32 »
ben auto show standinda yetkili birine sordum nekadar dogrudur bilemicem ama yeni kasalarin tarihine 2007 nin sonu dedi... okadar beklerseniz bence fiyatlar ozaman geriler ama cok buyuk gerileme olacaginida sanmiyorum.
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı