Gönderen Konu: Arabamı çizeni yakaladım...  (Okunma sayısı 3890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabamı çizeni yakaladım...
« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2009, 17:17:19 »
abiler dün mü ne tv lerde çıktı e5 de roll yapan otoban teröristleri izlemişsinizdir belki bilmiyorumda.106'cı civic'i ters çevirtiyor adam vurduktan sonra kaçıyor.nasıL bir dünya oldu bizimki anlamadım vallahi

Onlara bende çok dua ettim. Ailesine de çok dua ettim, böyle bir davarı doğurup halkın içine saldıkları için. Arabanında plakası yok tabiki, sözüm ona modlamış. Bence plakası yerinde olamayan yada plakalık iptal edilip tampona yapıştırlmış arka plakaları olan  araç anında trafikten men edilmeli.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2009, 17:17:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 14, 2009, 17:47:27 »
  Evet, bende gördüm. Malesef trafikte bunlardan mevcut. Bunların çok önceden farkedilip gerekli cezaların uygulanması lazım. Kaza olduktan sonra ve heleki birilerine zarar geldikten sonra değil.
 Geçen günde Azami yükseklik işareti olmayan ve gerekli işaretlerin yanlış, sürücülerin göremeyeceği yerlerde olan bir geçidin altından, üstünde iş makinesi taşıyan bir taşıyıcı geçmiş ve köpriye takılıp üstündeki yükü yandaki kamyonetin üstüne düşmüş. Yazık değil mi orada yaşananalara? !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #22 : Ağustos 15, 2009, 00:15:52 »
ben görmedim arkadaşlar.web de bu video varsa yada bulursanız linki yollayında bende seyredeyim şu ÇAKMA İNSAN'ı
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 15, 2009, 11:21:42 »
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 15, 2009, 11:29:05 »
Bu yol haramidere-bahçeşehir tem arasındaki bağlantı yolu avcılar istikametinden gelip büyük bir ihtimal bahçeşehire gidiyorlar araştırılsa bulunur bence kim oldukları.Oralarda bu tür çocuklar genelde kız peşinde koşar hava attıklarını zannederler.
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #25 : Ağustos 16, 2009, 16:16:53 »
benim elime bunlardan bir tanesini verecekler varya ... gerisini demiyim artık.
böyle fışırdarlar ama kaza yapıp aracın içine sıkışıncada öküz gibi böğürürler ölüyorum kurtarın diye. (şahit oldum çünki).
aslında suç bunların ailelerine ait...
toyota'sız adam

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ağustos 17, 2009, 16:43:46 »
   Seninkini çizmiş, benimkini göçertmiş gitmiş hıyar. Bide hissetmemiş. Kameralar sağolsun. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2009, 00:43:47 »
Aydın bey o çiziği çizik giderici ile giderdiğinizi belirtmişsiniz
Acaba nasil yaptiginizı ve markasonı soyler misiniz?
Bizede faydasi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2009, 21:45:47 »
3 gün önce başımdan geçen olayı paylaşmak istiyorum arkadaşlar.istanbulu bilen bilir köprü trafiğinde dur kalk modunda ilerliyorum önümdeki araçla benım araç arasından motorsikletin biri ani giriş yaptı ve bende ani fren yapmak zorunda kaldım aksi taktirde önüme giren motorsiklete vuracaktım tam kurtardık ohhh derken arkamdan zig zag yapmaya çalışan bir motorsiklet  küttt diye geldi vurdu ben arabayı stop edip dörtlüleri yaktım ve aşağıya indim ben tam arkaya geçerken motorsikletli öküzzzz kaşla göz arası ben adamın yanına ulaşmadan vınnnn diye kaçtı gitti arkasından duyacağı şekilde bütün sülalesine okudum ama durmadı kaçtı gitti tampona bindirmiş lastik lekesi ve arka kaputun ucunu ezmiş.hemen o anda motorlu trafik polisi geldi bende adam vurdu kaçtı yakalayın dedim.polis tam gaz düştü peşine köprüye girmeden yakalamış bende dörtüleri yakıp arkasından yetiştim.size yemin ediyorum adamı bir aldım elime 3 polis zor aldı.yermisin yemezmisin,nasıl olsa trafik sıkışık bu adam benı kovalayamaz takıp edemez diye kaçan motorsiklet sürücüleri gerçi onlara sürücü denmez onlara dense dense ........... denir . yani anlayacağınız o yediği tekme yumrukla kaldı bende ezik bagaj kaputuyla kaldım.amaaaaa bir yerde denk gelirse o kişi bana allah onu benım elimden kurtarsın,ya tamponu vurup atıcam bir yere yada inip kaldığım yerden devam edicem.
 kusura bakmayın arkadaşlar zayıf noktamdan vurdular yine benim...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 18, 2009, 22:09:43 »
3 gün önce başımdan geçen olayı paylaşmak istiyorum arkadaşlar.istanbulu bilen bilir köprü trafiğinde dur kalk modunda ilerliyorum önümdeki araçla benım araç arasından motorsikletin biri ani giriş yaptı ve bende ani fren yapmak zorunda kaldım aksi taktirde önüme giren motorsiklete vuracaktım tam kurtardık ohhh derken arkamdan zig zag yapmaya çalışan bir motorsiklet  küttt diye geldi vurdu ben arabayı stop edip dörtlüleri yaktım ve aşağıya indim ben tam arkaya geçerken motorsikletli öküzzzz kaşla göz arası ben adamın yanına ulaşmadan vınnnn diye kaçtı gitti arkasından duyacağı şekilde bütün sülalesine okudum ama durmadı kaçtı gitti tampona bindirmiş lastik lekesi ve arka kaputun ucunu ezmiş.hemen o anda motorlu trafik polisi geldi bende adam vurdu kaçtı yakalayın dedim.polis tam gaz düştü peşine köprüye girmeden yakalamış bende dörtüleri yakıp arkasından yetiştim.size yemin ediyorum adamı bir aldım elime 3 polis zor aldı.yermisin yemezmisin,nasıl olsa trafik sıkışık bu adam benı kovalayamaz takıp edemez diye kaçan motorsiklet sürücüleri gerçi onlara sürücü denmez onlara dense dense ........... denir . yani anlayacağınız o yediği tekme yumrukla kaldı bende ezik bagaj kaputuyla kaldım.amaaaaa bir yerde denk gelirse o kişi bana allah onu benım elimden kurtarsın,ya tamponu vurup atıcam bir yere yada inip kaldığım yerden devam edicem.
 kusura bakmayın arkadaşlar zayıf noktamdan vurdular yine benim...

Geçmiş olsun Şaban Abi, ellerin dert görmesin :D Dayağın üstüne kaza tutanağı tuttursaydın keşke, 2-3 ay önce ehliyetsiz bitanesi ters yönden gelip vurdu kardeşimin arabaya. Sonra da ağlıyor aman abi ehliyetim yok bu üçüncü oldu şikayet edersen kesin içeri atarlar diye. Bir telefona jandarma geldi, götürdü bu defa elimden seni kimse alamaz dedi onlar bile tanımış şerefsizi >:( >:( >:( Neyse Allahtan biraderin arabaya da fazla bir şey olmadı, l..vuğa da... Yoksa adamdan sayacaklar, al başına belayı  |-\   Bi motosikletliyi ezmeden hayırlısıyla tayin olsam şu İstanbul'dan diye dua ediyorum valla:) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #30 : Ağustos 18, 2009, 22:27:54 »
Geçmiş olsun Şaban Abi, ellerin dert görmesin :D Dayağın üstüne kaza tutanağı tuttursaydın keşke, 2-3 ay önce ehliyetsiz bitanesi ters yönden gelip vurdu kardeşimin arabaya. Sonra da ağlıyor aman abi ehliyetim yok bu üçüncü oldu şikayet edersen kesin içeri atarlar diye. Bir telefona jandarma geldi, götürdü bu defa elimden seni kimse alamaz dedi onlar bile tanımış şerefsizi >:( >:( >:( Neyse Allahtan biraderin arabaya da fazla bir şey olmadı, l..vuğa da... Yoksa adamdan sayacaklar, al başına belayı  |-\   Bi motosikletliyi ezmeden hayırlısıyla tayin olsam şu İstanbul'dan diye dua ediyorum valla:) 

ya işte bunlara ne yapsak az emre kardeş. siz istanbul'damısınız semt ve meslek nedir
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #31 : Ağustos 18, 2009, 22:50:33 »
valla yeni gördüm geçmiş olsun gerçekten böle kazalar yapmak çok kötü allah esirgesin.geçen sene 11 mayıs anneler gününde bende bi kaza yaptım.çarşıda saga dönecekken yaya geçinde 2 tane çocuk vardı durdum tak kalkarken bi fren sesi duydum ve el frenini çektim küt diye sag arkadan bindirdi.indim aşagı ya birader ne biçim duruyon dedi bana bi baktım 25 metre doblunun fren izi var ya dedim bu fren izi ne allahtan sadece çamurluk ezildi ve stop çatladı.neyse ya dedi acelem vardı kusura bakma bide dedi ehliyetim yok neyse yaptıracam dedi.bende babamı arkadaşları aradım.babam bi geldiki abovvvv yıkılıyor feryat figan neyse oda bi kaç kişiyi çagırdı vuran dedi ki abi yaptıracam dedi çalışıyormuş bi yerde çocuk iyi dedim ben gelen akrabası benim tişörtten tutup hadi al git lan arabanı ne var sanki bunda demesinmi zaten babam bastı fırçayı sinirim tepemde bi bindim üstüne orak sallar gibi bi soldan bi sagdan 2 soldan 1 aşagı sonra kalktım ayaga başladım tekmelemeye ayaga kalktı sıktım bogazından ayıramıyolar bizi çünkü herifin bogazı avuçlarımda :D sonuç olarak herşeyin orjinali getirmek pahasına eş...ler gibi yaptırdım arabamı tabi baya ailemle sorun yaşadım ama eger o çocugu öle dövmeseydim rahatlıyamazdım :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 19, 2009, 10:21:25 »
ya işte bunlara ne yapsak az emre kardeş. siz istanbul'damısınız semt ve meslek nedir

Evet Abi, İstanbu'dayı. Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de öğretmenim ;)

valla yeni gördüm geçmiş olsun gerçekten böle kazalar yapmak çok kötü allah esirgesin.geçen sene 11 mayıs anneler gününde bende bi kaza yaptım.çarşıda saga dönecekken yaya geçinde 2 tane çocuk vardı durdum tak kalkarken bi fren sesi duydum ve el frenini çektim küt diye sag arkadan bindirdi.indim aşagı ya birader ne biçim duruyon dedi bana bi baktım 25 metre doblunun fren izi var ya dedim bu fren izi ne allahtan sadece çamurluk ezildi ve stop çatladı.neyse ya dedi acelem vardı kusura bakma bide dedi ehliyetim yok neyse yaptıracam dedi.bende babamı arkadaşları aradım.babam bi geldiki abovvvv yıkılıyor feryat figan neyse oda bi kaç kişiyi çagırdı vuran dedi ki abi yaptıracam dedi çalışıyormuş bi yerde çocuk iyi dedim ben gelen akrabası benim tişörtten tutup hadi al git lan arabanı ne var sanki bunda demesinmi zaten babam bastı fırçayı sinirim tepemde bi bindim üstüne orak sallar gibi bi soldan bi sagdan 2 soldan 1 aşagı sonra kalktım ayaga başladım tekmelemeye ayaga kalktı sıktım bogazından ayıramıyolar bizi çünkü herifin bogazı avuçlarımda :D sonuç olarak herşeyin orjinali getirmek pahasına eş...ler gibi yaptırdım arabamı tabi baya ailemle sorun yaşadım ama eger o çocugu öle dövmeseydim rahatlıyamazdım :D :D

Sana da geçmiş olsun Atilla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 19, 2009, 11:50:37 »
Beyler, küfür konusunda cok cosmussunuz. Biraz dikkat. Konuyu kapatmak zorunda kalmayalim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #34 : Ağustos 19, 2009, 22:55:53 »
Evet Abi, İstanbu'dayı. Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de öğretmenim ;)

Sana da geçmiş olsun Atilla...
sağol emre abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #35 : Ağustos 19, 2009, 22:56:12 »
tamam abicim pardon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #36 : Ağustos 19, 2009, 23:09:27 »
Beyler, küfür konusunda cok cosmussunuz. Biraz dikkat. Konuyu kapatmak zorunda kalmayalim.

küfür yok murat bey sadece ima var :D wallahi ne diyim başına gelen bilir bu durumları bazen hiçte hoş karşılanamayacak şeyler geliyor başımıza ve aklımıza gelincede kaptırıp gidiyoruz işte.kusura bakmayın arkadaşlar küfür etmedik ama ima ettiğimiz için ...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #37 : Ağustos 20, 2009, 01:21:21 »
bende özür dilerim :(