0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önemli bir hasar değil ama yaptığı hatayıda düzeltmeyi bilmeli.Pasta ile geçebilecek bir çizik.
Yaptığını gelip neden söylememiş ki? İnsan hatasınıda kabul etmeli ve kimsenin canını yakmamalı.
çok afedersiniz ama bu "DAVARLAR" çarptıktan sonra niye gelip bir özür dilemezlerki sonradan bide aaa çarpmışmıyım hiç farkında değilim ayagına yatıyorlar.Aydın abi geçmiş olsun.
eğitim
Eyvallah abi günümüzde öle valla... Serde mallık olunca ne farkederki eğitim... Eşeği koysan üniversiteyi bitirir artık...
valla üstadım sabrına hayranım öle bişi olduğunu görsem ben bişi yapamasam kalp krizinden oracıkta ölürümm....büyük geçmişolsun
geçmiş olsun kardeşim.geçenlerde evde oturuyorum arabamda bahçede oturuyor dışarıdan çattt diye bir ses geldi eyvah mahallenin veletleri taş attılar arabaya dedim ve dediğimde çıktı arabanın ön kaputuna taş gelmiş oradan sekip camda taş izi vapmış neredeyse cam patlayacakmış yani.hemen bir iki velet enseledim sokaktan ötün lan kim attı taşı dedim abi şu evdeki çocuk attı dediler hemen gittim evlerine,evin hanımı çıktı kapıya oğlunuz arabaya taş atıp kaçtı eşiniz hemen gelsin dedim ama günler geçti ne gelen ne giden oldu.geçen gün ise kapıma bir adam geldi bana beyfendi oğlunuz benım oğlumu dövmüş çocuğunuza terbiye verin dedi adamıda tanımıyorum çağırdım oğlumu oğlum sen kimi dövdün dedim oda bana BABA BİZİM ARABAYA TAŞ ATAN ÇOCUĞU DÖVDÜM demezmi.ben bir ok gibi adama döndüm ve 1 hafta önce eşiniz benim sizi çağırdığımı söylemedimi dedim adam söyledi dedi kan beynime sıçradı len seni bana paraylamı verdiler diye uçtum adama allah ne verdiyse okşayıp yolladım... şimdi asıl konu arabamdaki hasar değil 1: beni adam yerine koymayıp kendi çocuğunun verdiği zararı bile tenezzül edip görmeye gelmiyorsun. 2: pişkin pişkin bir çocuk kavgası için kapıma gelmeyi kendine görev biliyorsun. 3: özür dilemek yerine pişkinliğini devam ettirip birde üste çıkmaya çalışıyorsun.KİM NE DERSE DESİN MAL CANIN YONGASI KARDEŞİM.baba parası değil haram para değil piyango hiç değil ALIN TERİ ALIN... (kusura bakmayın dellendim yine)
abiler dün mü ne tv lerde çıktı e5 de roll yapan otoban teröristleri izlemişsinizdir belki bilmiyorumda.106'cı civic'i ters çevirtiyor adam vurduktan sonra kaçıyor.nasıL bir dünya oldu bizimki anlamadım vallahi