0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Malumunuz kış geldi.Araçlarımız geç ısınıp, çabuk soğumaya başladı.Yağmur yağıyor neredeyse her gün.Kar zaman zaman.Donmayan sularınızı kattınız mı radyatörlerinize, silecek suyunuza?Kışlık lastik durumunuz ne alemde? (Benim gibi 3 senede bir arkaları atıp 2 yeni alıp öne takıp, öndekileri arkalara takanlardan mısınız yoksa?)Başka aklımıza gelenler olursa ekleyelim.Yardımcı olalım birbirimize eksiklerimiz var ise...[/quote]Radyatör sıvısı eksilmedi ki katayım.Silecek suyum hele bi donsun, katarım.Yaz lastiklerim gıcır, ama eski Woosung 4 mevsimler kadar tutunamıyor karda onu keşfettim, tekrar Woosung'ları takıcam mecburen. Karda yine trafiğe çıkmayacağım, bi protein ziyanı gelip vuracak çünkü biliyorum. Bu sefer kim vurursa vursun kesin tazminat davası açıcam, donuna kadar alacam.
cam suyu olarak camsil atıyorum direk ucuza mal oluyor, 1lt.likleri uygun fiyat olarak.[/quote]Murat, camsillerin hepsinin içinde amonyak var, paslanmayı hızlandırır, bence vazgeç camsilden. Amonyak'sız camsil aradım ben zamanında ama bulamadım. Bu yüzden LCD, Plasma ekranlarını da kesinlikle camsillememek lazım.
60, 72 Ampersaatlik akü uyarsa akü yerine alabilirsiniz, şarj dinamosunun zorluk çekmesi diye bir durum söz konusu değildir, zaten sabit bir akım üretir dinamo.[/quote]Haklısın dinamo sabit bir akım üretir. Ancak 45 amp. lik aküyü daha kısa sürede dolduracak, 60 amp. liği ise devamlı şarj edecem diye uğraşacak.[quote=Bülent Öztürk]Bilirim 2 yıl Alabaşa okula her gün gittim geldim. Zincir takmadan çok az kişi geçebilir bravo doğrusu [/quote]Bülent Bey TIR lara sen de gıcık olmuşsundur o yollarda. Çok tehlikeli araç kullanıyorlar TIR şoförleri.Aslında deniz kenarlarına daha çok kar yağdı. Geçenki yağan karda Bartın'a kadar fazla birşey yoktu, Bartın'dan Amasra yolunda 15 - 20cm yolda kenarlarda da 1 metreye yakın kar vardı. Kışın kar lastiklerini kesinlikle öneririm çok faydalı.