hepinize selam arkadaşlar iyi forumlar bende ae101 kasa efsane corolla var,aracı almadan önce hep bagaj rüzgarlığının olmasını isterdim,allaha şükür aldık ve şansıma bagaj rüzgarlıklı geldi,ama şimdi ben bu rüzgarlığı çıkartırsam nasıl olur ? sizce yakışır mı ? aracım beyaz,stoplarım ve sinyallerim siyah filmlİ?
Arabasında spoiler olan arkadaşlar alınmasın ama

Ae101 lerin spoilersız hali daha güzel duruyor bence.Okan sökceksen sök derim ama sonradan izi kalmıcaksa sök veya Erhan abinin spoiler dan bul ondan tak
Arabasında spoiler olan arkadaşlar alınmasın ama
Ae101 lerin spoilersız hali daha güzel duruyor bence.Okan sökceksen sök derim ama sonradan izi kalmıcaksa sök veya Erhan abinin spoiler dan bul ondan tak 
alperencim sökmeyi düşünüyorum,burda ömer abimizde de wardı ae101 ve söktü,kalan izleri de neyle geçirdi bilmiyorum,ama izi hallederiz ya 1 sökelim de
Kesinlikle sökmelisin bence, ae101 lerin tamamen arka güzelliğini öldürüyor bence
Kesinlikle sökmelisin bence, ae101 lerin tamamen arka güzelliğini öldürüyor bence
tamam tamam,yarın

yani buğün sananiye gidiyorum ve işi bitiriyorum...
bence de spoiler olmadan daha havalı duruyor ae101
bu sorunun cevabı sürekli olarak "bence" yada "bana göre" ile başlayacaktır. bu nedenle cevaplar üzerinde bir düşün. ama asıl önemli olan bence; senin ne düşündüğün, eğer senin hoşuna gidiyorsa, bir problem yok
eğer senin hoşuna gidiyorsa, bir problem yok
+1
(bu arada ç harfini Ç yapan yönetici arkadaşa teşekkürler.)
Ben olsam söktürmem
Bence de spoilersiz bomboş, kabak gibi duruyor AE101lerin arkası
Ne yapman konusunda bir öneride bulunmayacağım ama AE101'lere en çok yakışan spoiler anatomik (Bknz.TÜrkay'ın Rolla'sında ki) spoiler.Diğer spoiler pekte yakışmıyor araca.Okan bagajının bir fotoğrafını ekleseydin de görseydik nasıl bişey (Doğan'lara takılanlara benziyorsa kesinlikle sökülmeli)
dediğim gibi aslında ben hep spoilerli olmasını istiyordum,ama bu aralar spoilersiz efsaneler gözüme daha güzel gözükmeye başladılar o yüzden böyle 1 fikre vardım,resmimi de eklemeye çalıştım inş.olmuştur...
DEDİĞİM GİBİ ASLINDA BEN HEP SPOİLERLİ OLMASINI İSTİYODUM,AMA BU ARALAR SPOİLERSİZ EFSANELER GÖZÜME DAHA DA GÜZEL GÖZÜKMEYE BAŞLADILAR O YÜZDEN BÖYLE Bİ FİKİRE WARDIM,RESMİ DE EKLEMEYE ÇALIŞTIM İNŞ.OLMUŞTUR...
bağırmana gerek yoktu
Kime bağırıyorsun sen

forumun acemi çaylağı

Oktay forumda büyük harf ile yazmak,bağırmak anlamına geliyor.Değiştir butonuna basarak yazını küçük harfler ile değişitrmen gerekiyor.Hadi canım hadi koçum benim
Kime bağırıyorsun sen
forumun acemi çaylağı
Oktay forumda büyük harf ile yazmak,bağırmak anlamına geliyor.Değiştir butonuna basarak yazını küçük harfler ile değişitrmen gerekiyor.Hadi canım hadi koçum benim
özür dilerim abicimm 1 daha aynı hata olmayacak

ben caps'ı açk unutmuşm da k.bakmayınn,halettimm