Gönderen Konu: neden Toyota?  (Okunma sayısı 1202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
neden Toyota?
« : Ağustos 07, 2009, 18:37:08 »
Arkadaslar yeni corolla almadan once bir cok markayi ve modeli incelemistim, bunlardan biride yeni golf tu
Aslinda bu sadece biraz da merakti, Cunku bir onceki aracimda toyota ydi zaten
Secimimden de cok memnunum
Neyse simdi yeni gordugum bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum
Vw garanti sartlari, lutfen okuyun ve TOYOTA alarak ne kadar iyi yapmisiz gorun
http://binekarac.vw.com.tr/pages/1818.aspx

Birincisi  biliyorsunuz zaten garanti iki yıl,
ikincisi ise her sorun icin baska bir firmaya sizi yonlendiriyor
Hele su ifadeyi cok begendim
"Bazı ayarlama ve ölçümler garanti kapsamında değildir. Bunlar:

•Açıklıkların ve bu nedenle oluşan rüzgâr sesinin giderilmesi için bagaj kapaklarının ve kapıların ayarlanması"
VW alanlar bunu okusa kararlari ne olurdu acaba?

Toyota Club Türkiye

neden Toyota?
« : Ağustos 07, 2009, 18:37:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: neden Toyota?
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2009, 18:39:31 »
Onemli noktalar su sekilde

Bazı ayarlama ve ölçümler garanti kapsamında değildir. Bunlar:

•Açıklıkların ve bu nedenle oluşan rüzgâr sesinin giderilmesi için bagaj kapaklarının ve kapıların ayarlanması
•Lastik balans ayarı, rot ayarı, yakıt tüketimi ölçümü ve motor ayarlarının düzeltilmesi vb.

Araç üzerindeki lastiklerin garanti hizmetleri üretici firma tarafından verilir. Fakat bu lastik üreticisinin Türkiye'de temsilcisi yoksa ya da söz konusu lastik modeli Türkiye'de satılmıyorsa, hatalı olduğu eksper raporu ile belgelenen lastiklerin bedeli 6 ay / 10.000. Km'ye kadar Doğuş Otomotiv tarafından karşılanır.

LT'lerde mevcut Blaupunkt marka radyo-teyplerin garanti işlemleri Bosch firmasının yetkili servislerince yapılmaktadır.

Dizel araçlardaki yakıt pompalarının garanti hizmetleri üretici firma olan Bosch'un yetkili servislerince verilmektedir. Crafter araçların üst yapı donanımlarının garanti hizmetleri Volkswagen Yetkili Servislerinin koordinatörlüğünde Aunde firması tarafından verilir