0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepsi bir birinden güzel tebrikler.Ben tahmin ediyorum cep telefonunuz sony ericsson'un bir modeli
Cep telefonu kamerasına ile bundan iyisi Şam'da kayısı Mehmet hocam
Vayy Mehmet sende ne cevherler varmış Cebten bunlar çıkıyorsa iyi bir makinayla neler yaparsın kimbilir Yorumlara gelince; 1.2.5. kadraj olarak güzel ama 5. karede ışık açısı yanlış gelmiş sanırım fotoğraf ışığa doymamış (belki ortamdandır ona sözüm yok) o beyazın parlaması daha güzel olurdu diye düşünüyorum. 3. karedeki çiçekten daha farklı açılarda farklı görüntüler eldedebilirdin mesela bir ıstakoz'a benzeyebilirdi. Çalışmalarının devamını bekleriz.Benden bu kadar yorum yeterli biraz da Ali beye bırakalım
Eline sağlık, güzel resimler Mehmet Hocam
gerçekden çok güzel görüntüler... emeğinize sağlık
Öncelikle fotoğraf çekmek için iyi bir makineden çok fotoğrafı çekilecek iyi bir nesne, mekan ve ortam ışığına ihtiyaç vardır. Bundan sonrası sizin yetenek ve makinenizin kapasitesi ile doğru orantılı bir sonuç ortaya çıkartacaktır. Fotoğraflarınız genel olarak güzel, özellikle 2. kare netlik ve ışık dengesi ile kendini ön plana çıkartıyor. Fakat aynı özellik diğer karelerde mevcut değil. Başlangıç için güzel çalışmalar, biraz uğraşırsanız daha iyileri gelir arkasında.Selamlar.