0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Volvo ve Toyota sahipleri maşallah evlerine bile gitmeyip herhalde sürekli yoldalar.Uçuk km'ler ile karşılaşıyorum
-AE101 kullanıcılarının alayı fiyat konusunda aşırı derecede yüksekten uçuyorlar.Bu fiyatlar ile tekrar bir AE101 sahibi olmak pekte mantıklı gelmiyor ve zor görünüyor.
Accord en mantıklısı gibi içlerinde
Evet fiyatları çok uçuk bizim ae101 lerin.Donanım olarakta bir Opel Astra, Ford Focus kadar dolu bir araba değil.Ama sorunsuzluk, performans, yeterli seviye de konforu yetiyor.Ama fiyatlar gerçekten fazla biraz
bir abim 2006 accord almıştı çok süper arabaydı ama malesef yol sesinden dolayı sattı arabayı şimdi skoda superB aldı çok memnun
Aslında bu gibi durumlarla karşılaşınca aracılık yapan sitelerin şikayet bölümünü kullanmak lazım bence
Aslında bu gibi durumlarla karşılaşınca aracılık yapan sitelerin şikayet bölümünü kullanmak lazım bence. Ya da yorum eklemek lazım. Kandırmacalara prim vermemek lazım.
Bu yüzden söylüyorum hep, ikinci el satışta açık arttırma usulünde ve kurumsal satışa geçilmesi lazım.
-AE101 kullanıcılarının alayı fiyat konusunda aşırı derecede yüksekten uçuyorlar.Bu fiyatlar ile tekrar bir AE101 sahibi olmak pekte mantıklı gelmiyor ve zor görünüyor.-97 model bir AE101 XEİ Corolla'ya ödeyeceğim para ile çok rahatlıkla temiz ve donanımlı bir Carina E,az daha ekleme ile yine temiz ve donanımlı bir Avensis veya 98-00 model arası kusursuz bir Honda Accord alabiliyorum.