Gönderen Konu: Auris şerit çekme YARDIM!!!  (Okunma sayısı 7944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Auris şerit çekme YARDIM!!!
« Yanıtla #20 : Ağustos 09, 2009, 12:02:29 »
doğru evet bilindik bir gerçek ve hep uygulanan bişi, bende senin gibi biliyordum türkay ama bu şok bilgileri öğrenince doğrusu şaşırdım, adamlar direk tasarımın gizemini ,sırrını veriyorlr cihaza bu yöntemle, diyorum ya şu an yapılanlar arabaya, bilinenler,tecrübeler falan belki de hiç bişi ........   biz normal insanlar ve bunu bilmeyenler , daha neler bilmiyor kimbilir, ........ çok fena valla.... .
Uykulu gözlerle döndüm autodromdan,
Sana sarı jantlar aldım japon pazarından...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 09, 2009, 12:02:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 09, 2009, 12:06:57 »
doğru evet bilindik bir gerçek ve hep uygulanan bişi, bende senin gibi biliyordum türkay ama bu şok bilgileri öğrenince doğrusu şaşırdım, adamlar direk tasarımın gizemini ,sırrını veriyorlr cihaza bu yöntemle, diyorum ya şu an yapılanlar arabaya, bilinenler,tecrübeler falan belki de hiç bişi ........   biz normal insanlar ve bunu bilmeyenler , daha neler bilmiyor kimbilir, ........ çok fena valla.... .
kendimi bilim kurgu filminde gibi hissettim :) ya da böyle ülke üzerinde oyunlar oynanıyor tarzı bir söylemde :) normal insanlar falan demişsin ya ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Ağustos 09, 2009, 15:17:22 »
evt türkay, o açıdan andırıo böle bi oyunu, çok garip ama gerçek, daha nneler oluyordur hakikaten kimbilir, dünya ne bilinmezliklere  gebe valla...;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #23 : Ağustos 09, 2009, 20:49:40 »
Arkadaşlar bayağı bir şerit muhabbeti yapmışsınız ya ama şerit güzel mi çirkin mi söylememişsiniz hiç :)
Nedendir çözemedim bende 2 gündür araba sanki daha iyi gidiyor yoksa şeritten mi gerçekten ya.Cem arkadaşım şu şeritlerin o gizli nokta uyumunu mu yakaladım acaba ne dersin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ağustos 09, 2009, 21:16:57 »
Arkadaşlar bayağı bir şerit muhabbeti yapmışsınız ya ama şerit güzel mi çirkin mi söylememişsiniz hiç :)
Nedendir çözemedim bende 2 gündür araba sanki daha iyi gidiyor yoksa şeritten mi gerçekten ya.Cem arkadaşım şu şeritlerin o gizli nokta uyumunu mu yakaladım acaba ne dersin :D
bari sen yapma ya :D güzel şerit güzel de yapma öyle gizli nokta falan :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2009, 00:59:57 »
şeritler hakikaten çok güzel durmuş birkan , işte dediğim olay sende olmuş olabilir, belki senin bile haberin yok ama kesin o etkiledi,noktaları yakalayan ender sürücülerden birisin....ben biraz inceledim fotoğrafları, direncin kesildiği yerlerde bombeler şeride aktarılıo, buralardaki gizli noktaların kesin üstünden geçio bence....kırmızı rüzgar olukları oluşmuş resmen birkan arkadaşımızın aurisinde.........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 17, 2009, 08:02:42 »
:) Evvet on numara olmuş güle güle kullan  :alkis:
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ağustos 17, 2009, 17:59:35 »
ooo şeritten hp mi, alınır ya bu ne böyle bu kadar saçma bişey ilk defa duydum bu forumda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2009, 00:45:59 »
ooo şeritten hp mi, alınır ya bu ne böyle bu kadar saçma bişey ilk defa duydum bu forumda :)
:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Ağustos 22, 2009, 19:38:57 »
ah be türkay  bi de alkışlıon he hıh.....  barış cım alınıo, ama noktalar o kadar gizli ki bu kadar olur,,  ben bile aklımda tutamıyorum, o noktaları üreteici firma sadece belirli ışıkta okunan kağıt üzerinde yoluyor şematik olarak, zaten herkesde sahip olamıyormuş... ama ben sizin içn belgeleri bulup burda teşhir etmeye çalışcam... ben bile ilk duyunca ve şahit olunca inanamamıştım.. sizden daha çok şok olmuştum.. ama gerçek .. hayat garip, makinalar ise mucizelerle dolu.. hayırlı forumlar.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 23, 2009, 00:20:02 »
..dehşet olmuş bu yav  :).kendinmi uyguladın?detayları açıklarsan sevinirim ;)  :alkis: ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Ağustos 23, 2009, 04:22:51 »
ah be türkay  bi de alkışlıon he hıh.....  barış cım alınıo, ama noktalar o kadar gizli ki bu kadar olur,,  ben bile aklımda tutamıyorum, o noktaları üreteici firma sadece belirli ışıkta okunan kağıt üzerinde yoluyor şematik olarak, zaten herkesde sahip olamıyormuş... ama ben sizin içn belgeleri bulup burda teşhir etmeye çalışcam... ben bile ilk duyunca ve şahit olunca inanamamıştım.. sizden daha çok şok olmuştum.. ama gerçek .. hayat garip, makinalar ise mucizelerle dolu.. hayırlı forumlar.... ;)
nasıl bu kadar emin konuşuyosun anlamadım.Tamam sen bul o belgeleri bende arabanın üstüne viper şeriti çekicem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 23, 2009, 04:44:29 »
nasıl bu kadar emin konuşuyosun anlamadım.Tamam sen bul o belgeleri bende arabanın üstüne viper şeriti çekicem :)

+10000000000  tüm arabayı kaplatatırım :D çizikçizik zebra yaparım valla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 23, 2009, 04:53:46 »
cem bey bide belgelerle gelirse hepiniz ıssızlaşırsınız ama :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 23, 2009, 04:53:59 »
 :rofl: :dans3:
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ağustos 23, 2009, 11:05:39 »
+10000000000  tüm arabayı kaplatatırım :D çizikçizik zebra yaparım valla :D
+bildiğimenbüyükrakam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Ağustos 24, 2009, 02:34:19 »
yazılarını zı okudum şakayla karışık dikkatimi çekti tabiki de, japonyayla bağlantıya geçmeyi deniyeceğim bi arkadaşım vasıtasıyla, bilmiyorum gönderrler mi bi şema falan veya belge ama bu işin peşini bırakmıcam arkadaşlar... dediklerim doğru tamamen bi tek belge kaldı...o nu da ne yapıp ,edip bulucam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #37 : Ağustos 24, 2009, 05:26:35 »
Hayırlı olsun ama,kendi görüşüm bu şerit olayı artık doğan,şahin hatta minibüslerde bile görmek mümkün ve vs araçlara yapılıyor gine kendi görüşüm estetik durmuyor yanlış algılamayın sadece kendi nacizane görüşüm,bu şerit yerine siyah bir film çekilse daha güzel dururdu hani,tekrardan hayırlı olsun. :)
Ayrıca ufacık bir şeritin hp vermesi gerçekten gülünç bir düşünce,tamamen uydurmadır bilginize.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Ağustos 26, 2009, 13:04:27 »
Onur arkadaşım ben hiç bi şahin de, doğan da böle ince kırmızı bi şerit göremedim boydan boya ama neysee:)    burda kazanılan hp, rüzgar direnci olarak geliyo ama şu an temaslardayım, siteye koymaya çalışacağım bu gizli noktaların şemasını, tedarik edebilirsem... sevgiler saygılar herkese...