0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğru evet bilindik bir gerçek ve hep uygulanan bişi, bende senin gibi biliyordum türkay ama bu şok bilgileri öğrenince doğrusu şaşırdım, adamlar direk tasarımın gizemini ,sırrını veriyorlr cihaza bu yöntemle, diyorum ya şu an yapılanlar arabaya, bilinenler,tecrübeler falan belki de hiç bişi ........ biz normal insanlar ve bunu bilmeyenler , daha neler bilmiyor kimbilir, ........ çok fena valla.... .
Arkadaşlar bayağı bir şerit muhabbeti yapmışsınız ya ama şerit güzel mi çirkin mi söylememişsiniz hiç Nedendir çözemedim bende 2 gündür araba sanki daha iyi gidiyor yoksa şeritten mi gerçekten ya.Cem arkadaşım şu şeritlerin o gizli nokta uyumunu mu yakaladım acaba ne dersin
ooo şeritten hp mi, alınır ya bu ne böyle bu kadar saçma bişey ilk defa duydum bu forumda
ah be türkay bi de alkışlıon he hıh..... barış cım alınıo, ama noktalar o kadar gizli ki bu kadar olur,, ben bile aklımda tutamıyorum, o noktaları üreteici firma sadece belirli ışıkta okunan kağıt üzerinde yoluyor şematik olarak, zaten herkesde sahip olamıyormuş... ama ben sizin içn belgeleri bulup burda teşhir etmeye çalışcam... ben bile ilk duyunca ve şahit olunca inanamamıştım.. sizden daha çok şok olmuştum.. ama gerçek .. hayat garip, makinalar ise mucizelerle dolu.. hayırlı forumlar....
nasıl bu kadar emin konuşuyosun anlamadım.Tamam sen bul o belgeleri bende arabanın üstüne viper şeriti çekicem
+10000000000 tüm arabayı kaplatatırım çizikçizik zebra yaparım valla