0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolasın Ahmet... Düşünmen yeter...
Çok Geçmiş olsun abi. Canım çok sıkıldı
geçmiş olsun ali rıza
Geçmiş olsun Ali, İnşallah en güzel şekilde hallolur işler.
Şimdi durum şu: 2008 yılının Eylül ayında açılan yeni okula öğrenci kaydırılması yüzünden, çalıştığım okulda hizmet puanım düşük olduğu için norm fazlası durumuna düştüm ve yeni açılan okula önce geçici görevlendirme ile gittim... Sonra kadromuz bu okula geldi... Her sınıf tek şube, yani 5 sınıf öğretmeni kadrosu var... Bu senenin sonunda Haziran ayında, okul müdürü bir sonraki yılın plânlamasını yaparken bizim okulun sorumluluk çevresinden 1. sınıflara kayıt olması gereken 38 öğrenci olduğundan 1. sınıfları 2 şubeye bölmeyi düşündü ve 1 kadro daha istedi... Kadro verildi ve 6 sınıf öğretmeni olduk son atamalarla... Fakat şimdi o 38 kişinin yerinde yeller esiyor... Bizim okula çocuğunu göndermek istemeyen 10 kadar veli adres değişikliği yaparak başka okullara kayıt yaptırmışlar... Bu durumda sayı 30+1 'in altına düştüğü için sınıf açılamayacak... Bir öğretmen fazla... O kim? Mevzuata göre hizmet puanı düşük olan... O da ben oluyorum... Eğer ne yapıp edip ikiye bölerse sorun yok... Ama bölmezse sıkıntı... Bu durum o kadar saçma ki 2 yıl üst üste norm fazlası durumuna düşüp, ilçe merkezindeki kadronu kullanamıyorsun... Eğer norm fazlası olursam, dava açacağım zaten idare mahkemesine... Ne de olsa avukat beleş...
Ali Rızabey norm Kadro yönetmeliğine iyi bakın yanılmıyorsam sizin durumunuzda son gelen norm dışına çıkar diye biliyorum