Gönderen Konu: arkadaslar ben 2003-2006 arası makyajlı kasa 1.3 sol yaris almak istiyorum  (Okunma sayısı 1791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
öncelikle herkese selamlar...arkadaslar ben 2003-2006 arası makyajlı kasa 1.3 sol yaris almak istiyorum...yarisi tercih etmemin nedeni hem devlete cok fazla vergi ödememek hemde diğer arabalar gibi yoq triger yoq başka bakımlarla uğrasmamak için...ama bu araçların verdiği herhangi bir kronik arızası varmı varsa nelerdir?birde 2004-2006 arası makyajlı kasa 1.3 sol yaris manuel 40.000-70.000 km arası arabanın değeri ortalama nedir sizce ne kadar vermeliyim beni aydınlatabilirseniz çoook sevinirim...şimdiden cvplarınız için teşekkürler...iiii günler!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
bende 2004 var 21.000TL verirsen düşünürüm satmayı:D
çünki sorunsuz araç hemide tam otomatikm ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
Emre süpersin demek ki ben fazla uçmamışım benim araca göre dimi?
Acaba satıp da sırf rengi için şu altdaki linkdekinimi alsam diyorum ;)
http://www.sahibinden.com/bayan_doktordan_satilik-82WQQaXQQ15779104WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Fatih hocam, sizi öncelikle Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz? Ayrıca mesajlarında Türkçe yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilirsen çok seviniriz. Soruna gelecek olursa, eski kasa Yarisler'in hiç bir kronik problemi yoktur. Çok sorunsuz bir araç gerçekten. Bunu sadece aracı ile 42.000 km yol yapmış bir Yaris kullanıcısı olarak söylemiyorum. Yaris'i yabancı forum sitelerinden de takip ederim. Zaten nerdeyse 10 yıldır yollarda olan bir araç. Eğer kronik bir problemi olsa çoktan ortaya çıkardı.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Emre süpersin demek ki ben fazla uçmamışım benim araca göre dimi?
Acaba satıp da sırf rengi için şu altdaki linkdekinimi alsam diyorum ;)
http://www.sahibinden.com/bayan_doktordan_satilik-82WQQaXQQ15779104WQQpXQQdisplayitem

Daha yüksekten uçanları görünce, ucuz bile sayılır seninki Aydın Abi :P He, bir de boşver renk olayını. Bence eski kasaya gidebilecek en güzel renklerden biri seninki. Metalik olup güneşte parlaması yeter ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
Fatih hocam, sizi öncelikle Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz? Ayrıca mesajlarında Türkçe yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilirsen çok seviniriz. Soruna gelecek olursa, eski kasa Yarisler'in hiç bir kronik problemi yoktur. Çok sorunsuz bir araç gerçekten. Bunu sadece aracı ile 42.000 km yol yapmış bir Yaris kullanıcısı olarak söylemiyorum. Yaris'i yabancı forum sitelerinden de takip ederim. Zaten nerdeyse 10 yıldır yollarda olan bir araç. Eğer kronik bir problemi olsa çoktan ortaya çıkardı.
+1
    heyt be..! yaris'ciler aracını ancak yine bir yaris'le değiştirmeyi düşünür ;)

Daha yüksekten uçanları görünce, ucuz bile sayılır seninki Aydın Abi :P He, bir de boşver renk olayını. Bence eski kasaya gidebilecek en güzel renklerden biri seninki. Metalik olup güneşte parlaması yeter ;)
sağolasın beyaz piyasa da az ve modifiye daha güzel gidiyor da sadece ondan düşünmüştüm :D