0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, Bu aralar müzik edindiğim programların bir çoğunun çalışmaması sonucu soluğu ttnet müzikte aldım. Site çok güzel, müzikler çok hızlı iniyor. 4 megabitlik bağlantı ile saniyede 467 kb ile iniyor. Buraya kadar çok güzel. Ama şu MÜYAP'ın lisans olayı yüzünden indirdiğim müzikleri usb belleğe attım arabada çalışmıyor. Cd ile denemedim. Usb de çalışmıyorsa muhtemelen cd ile de çalışmayacaktır. Bir fikri olan var mı?
Müzik iyidir. Bende bir özel mesaj attım Osman.
TTNet Müzik'ten indirdiğiniz mp3 leri dinleyebilmek için yine aynı siteden bir sertifika kurmanız gerekiyor. TTNet Müzik bunu değil mp3 player başka bir bilgisayardada bu mp3 leri çalıştıramazsınız. -diye biliyorum- ama şu özel mesajlarıda pek merak ettim Rica etsem bende alabilir miyim
Haklısınız burada sorun format falan değil. Sorun, zaten ttnet bu müzik arşivini korsan müzik piyasasını bir nebze azaltmak ve MESAM'a destek olmak amacıyla kurdu. Yani orada kullanıma sunduğu eserler için sanatçılara telif ücreti ödüyor. Yani oradan inen müziğin paylaşılamama olayı kadar normal bir durum yok. Amaç paylaşmak veya çoğaltmak değil sadece bilgisayarında dinlemek. Araştırmalarım sonucunda illegal yollar hariç lisans alarak en fazla 3 bilgisayarda dinlenebiliyormuş eserler.Ama mesajlar hatırlıca
Yok yararlı bilgiler Şu mesajları bana bir iletemez misiniz acaba?
Korsan müziğe kesinlikle hayır diyelim arkadaşlar.Mümkün mertebe orjinal kaset-Cd alalım ve emekler boşa gitmesin...
Haklısın.
Teşekkürler Osman hocam..Gerçekten bir albümün hazırlanışı o kadar zor ki.Stüdyoya gidip sadece ve sadece bir şarkının hazırlanışını,kayıt aşamasını falan görseniz varya birdaha orjinal olmayan kaset-cd almazsınız...
Biliyorum evet. Galiba bir ara türkü kaseti için stüdyoya falan gitmiştin değil mi Özcan. Yanlış mı hatırlıyorum ?