0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sakarya'ya da yeni bir adet getirdiler. tüm kavşaklarda heryöne DUR tabelası koymuşlar, dönerler de dahil. yani kavşağa gelen önce bir duracak sonra geçecek güya. herkes durursa kim geçecek?
En sağdaki geçecek.Kavşağın dört yolunda da araç var ise kanun bazında küçükten büyüğe sırayla geçilecek.Hepside küçük ise kim geçecek işte onu bilemem
Özcan abi genelde buun tam tersi olmuyor mu Büyük olan direk geçiyor valla yiyosa önüme geçsinler misali.
Valla abi dodge ram içinde de bu hissi yaşamamak elde değil ya herkese tepeden bakıyorsun hehe Genelde ben büyük araçlara yol veriyorum ama trafik kurallarını çiğnemiş mi oluyorum bu durumda şimdi, yani kavşakta koca bi kamyonu durdurup geçmek pek mantıklı gelmiyor açıkçası, onun mu durması kolay benim mi, tabiki benim, zaten işimi hiç şansa bırakamam durmaz murmaz geçer üstümden, kural mural hak getire sonra
Burada birkac defa oldu, buyuk cop kamyonlari var, dur isaretinde duruyorlar, ben de kavsaga ulasinca duruyorum, onlar gecsin diye, onlar da gecmiyor, bekliyor. Sonra bin israr ve el isaretleri sonunda ben geciyorum, herhalde yol genis degil, sen once gec diyorlar...
memlekette tek bir kural var oda burnunu önce kim sokarsa o geçer... Daha önce lada samarayı kullanırken pek takmazdım girerdim araya. Fakat toyotayı alınca kurallara mümkün olduğu kadar uymaya çalışıyorum.