Gönderen Konu: TAMPONA LOKAL BOYA YAPILABİLİRMİ YADA ÇÖZÜM ÖNERİSİ(fotoğraf var)  (Okunma sayısı 47727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar, Yunus bey sorunun çözümü için aracını gösterdiğini ve çözümün nasıl yapılacığını bile yukarıda yazmıştı (yanıt #21). Kendisi bir açıklama yapmadı ancak tahmin ettiğim kadarıyla işlem çoktan bitmiştir (Ayrıca Özcan hocam yanıt #29'da işlemin bittiğini belirtmiş). Yanıt yazmadan önce lütfen tüm cevapları okuyunuz; bu sayede hem tekrar eden cevaplar önlenecek, hem bizler birşeyler öğreneceğiz, hem de konular gereksiz olarak bu şekilde devam etmeyecektir.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Evet arkadaşlar olay daha önceki konuda fotoğraf göstererek boyama işlemi lokal olarak yapılmış ve memnun kalındı, boya işlemi yapılmadan ve boya işlemi yapılan fotoğrafları karşılaştırarak görebilirsiniz. bu konuda sorusu olan arkadaşlara bilgilendirmeyi severek yaparım selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Evet arkadaşlar olay daha önceki konuda fotoğraf göstererek boyama işlemi lokal olarak yapılmış ve memnun kalındı, boya işlemi yapılmadan ve boya işlemi yapılan fotoğrafları karşılaştırarak görebilirsiniz. bu konuda sorusu olan arkadaşlara bilgilendirmeyi severek yaparım selamlar.

Yunus bey ben açıklama yapmadığınızı yazmıştım ama sizin son notunuzu görünce resimleri dahi hatırladım, kusura bakmayın lütfen ;)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
biz honda civic i boyattık lokal oldu ve siyahı araç..ok kaliteli idi ustan düzgün ise sorun yok
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
komple boya gıtsın kardesım tampon boyası muhım degıldır...
  Kardeşim'mi? ! Hepimiz arkadaş kardeşiz ama insan kendinden 10 yaş büyük birine kardeşim diye hitap ederken düşünmeli...Hani arada samimiyet olsa bir nebze...
Arkadaşlar, Yunus bey sorunun çözümü için aracını gösterdiğini ve çözümün nasıl yapılacığını bile yukarıda yazmıştı (yanıt #21). Kendisi bir açıklama yapmadı ancak tahmin ettiğim kadarıyla işlem çoktan bitmiştir (Ayrıca Özcan hocam yanıt #29'da işlemin bittiğini belirtmiş). Yanıt yazmadan önce lütfen tüm cevapları okuyunuz; bu sayede hem tekrar eden cevaplar önlenecek, hem bizler birşeyler öğreneceğiz, hem de konular gereksiz olarak bu şekilde devam etmeyecektir.
  Burada sonsuz hak veriyorum size Mehmet bey.Sorun çözüleli epey zaman olmuş ama hala şöyel yap böyle yap,kürdan ile yap gibi değişik tavsiyelerde bulunulmuş :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
avensis ön tamponu lokal boyattım.tampon  plastık aksam oldugu için özel astar atıp üzerıne atıyorlar.15 tl boya ve astara-----10 tl de ustaya verdım.(ustayı yıllardır tanırım,fiyat bana özel)25 tl ye kız gıbı oldu valla