0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 4 sene 45 yanak kullandım şimdide 40 yanak kullanıyorum Özcan abi ama benim gibi hep dikkatli ve bilmediğin yerde itinalı kullanıcaksın kağnı arabası gibi
Örnek olarak Düzce diyebilirmiyiz abi. Off-road yaparken çamurda yapıcaksınız ki taş maş lastiği yarmasın diye.Bunların hepsi ince hesaplardır
Len kabus bırak Düzcenin peşini yaaav Karabela yaa çöktü şehrin üstüne
45 yanak kullanıyorum, kamyon gibi lambur lumbur gidiyorum hiç sorun yok bende..195/45/16
Boş yere mi ben ordayken dolu yağdı sanıyosun.
Geçmiş olsun, doğu illerinin yolları gerçekten içler acısı... 40 yanak çok güzel duruyor ama dediğiniz gibi yol lazım.
Gecmis olsun Ozcan. Jantlar sebep oluyor olmasin? Cok masrafli olmus, tekrar gecmis olsun. Ben de lastik hasari yuzunden on iki lastigi degistiriyorum. 2 senelik bile degil lastikler...
945 Kg'ya 45 yanak,1500 Kg'ya 40 yanak orantılaması yaparsak !
abi sen buna motor yağı suyu hidroliği koltuk kılıfı şuyu buyu ekledinmi fabrikadan çıkışta yazılan 1000kg aracın tamamen boş hali.
arda ben de sürücüsüz boş ağırlık olarak biliyorum 1000 kgyi, yani bütün sıvılar tamamken sürücüsüz ağırlık, bu ağırlığa benzin dahil değildir bi tek diğer sıvıların dahil olması lazım
geçmiş olsun Özcan abi. lastikleri bulmana sevindim...