uyy tek yumurta ikizleri gibi neredeyse..
Gerçekten çok güzel bir tesadüf, bir kere benim de başıma gelmişti
Bekir çok güzel iyi denk gelmiş.
Valla ne yalan söyleyeyim benim başıma böyle birşey gelmesi zor çünki bugüne dek her aldığım aracı kendimce kişileştirmişimdir.
Benim ikizim olsa olsa istanbula gelince Cem kardeşimin Yarisi olur

oğlumda hemen bizim aracımızı bulamamıştı
tesadüfün böylesi çok güzel denk gelmiş =)
Benim arka arkaya yada yan yana 3 adet efsane kasadan gördüğüm çok olmuştur ama farklı renklerde tabii dörtlü arıyorum zaten çeker eklerim kesin buraya
Benim içinde güzel bir duygu Bekir bey.Her ne kadar ikiside HB olsada bende de aynı renk sedan vardı.Ahhhh ahhhhh...
birgün benim ladayı parkettim markete gittim.....
işim bitti döndüm anahtarımla kapıyı güzelce açtım oturdum içine...
o da ne benim lada değil...

indim gittim öndeki ladaya bindim hiçbirşey olmamış gibi yola devam ettim.....
diyeceğim o ki iyiki uzaktan kumanda diye bişey var....

konuyla ilintili olarak; böyle tesadüfler bana yaramayabilir...
gülmeyiniz rica ederim.... dalgınlık işte.....
aynı olayı bir kız arkadaşımda kendi arabasında yaşamışdı(broadway) o zaman çok gülmüştük =)
tesadüf işte =)
ya hande hnm. harbiden ilginç deneyim olmuş. Valla ben tırsardım bu durumda sahibi gelse hepten hırsız muamelesi muhaaaaaa
gecen bankada bi işim vardı
arabayı gene hb corollanın arkasına park etmştim
tesadüfen arabadan indim bi baktım park ettiğm arabanın önündekide hb
3 ü arkaarkaya gelmiş.
Bekir çok güzel iyi denk gelmiş.
Valla ne yalan söyleyeyim benim başıma böyle birşey gelmesi zor çünki bugüne dek her aldığım aracı kendimce kişileştirmişimdir.
Benim ikizim olsa olsa istanbula gelince Cem kardeşimin Yarisi olur 
aynen aydın abi..
benimkine de tek benzeyecek araç seninkidir..
tek yumurta gibi hem de..
Hiç unutamıyorum askerdeyken çok ters bir uzman çavuşumuz vardı.
Bir gün bana al şu eşyalarımı ve arabamın arka koltuğuna bırak dedi. Ne büyük bir onur

Anahtarı verdi bende plakasını sordum olm beyaz mersedes ( 200 ) olurdedim
Açık otoparka doğru gittim birde ne göreyim oto parkın hemen girişinde birde en sonunda beyaz mersedes var.
Kendi kendime neyapayım dedim ee anahtarımızvar en sondakini açarsa ona açmaza baştakidir demi.
En sondaki aracın kapıları açıldı bende gönül rahatlığıyla eşyaları bırakıp komutana anahtarı teslim ettim.
Akşam herkez beni arıyordu uzman çavuş kudurmuş bir şekilde olum eşyaları neyaptın diye bağırıyo.
Şimdi yandık dedim birlikte gidiyoruz oto parka ben zıplıyorum duvardan görebilmek için araçı, komutanım arabanız yoook

Nasıl olur oğlum ahanda burda işte kapının girişinde.İşte o anı anlatamam neye uğradığımı şaşırdım olamaz diyorum.Ben anlamam anahtar açtı bıraktım gittim falan filan.
Komutan sayıyo yok şukadarlık eşyalarım gitti bağırıp çağırıyo

En sonunda başka bir komutanında arabası aynıymış ertesi gün çözülmüştü olay.

ne günlerdi bee
Nerdeyse askerliğin yanacakmış Bekir hocam