Gönderen Konu: Bingöl yolculuğumdan yol fotoğrafları.....  (Okunma sayısı 8341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Bingöl yolculuğumdan yol fotoğrafları.....
« : Temmuz 28, 2009, 15:56:21 »
Bingöl'e giderken,araç içinde telefon kullanılmasınıda fırsat bilip bunları çektim..Beğenecekmisiniz acaba... :)

Aşti giden yolcu katı.Rakip firmanın otobüsü beklemede...

Akşam 18:00 otobüslerinin hareket zamanı...Herkesleri işine,ailesine,sevdiklerine ulaştırmak için hareket ettiler.Kimi yolcuda sevdiklerine ulaşmak için yola çıkmalarında ki sevinç,kiminde ayrılığın verdiği hüzün....Çeşit çeşit insanlar ve nedenleri,hep beraber bu otobüslerde bir o yana bir bu yana rüzgarın savurduğu bir yaprak misali.....(bu arada 403'leri yakalamışım yine:) :) )

Kayseri'ye yaklaşırken...Gece 23 civarı...

Malatya'yı 40 km geçince Keban barajı kıyısında bulunan Kale ilçesine girerken.Güneşin yeni doğduğu dakikalar...

Sağdaki otobüs benim bindiğim,solda ki de İstanbul otobüsü.Bindiğim Travego 4'cü seferini yapıyordu.Sıfır otobüsünde tadı bir farklı oluyor :) :) :)

Bu arada Ankara'yı geçtikten sonra yolda ki hiç bir tesiste POS makinası yok.Yani kredi kartı geçerli değil.Kredi kartım var deyipte sakın nakitsiz yola çıkmayın.Yoksa benim gibi aç kalırsınız. :wacko: :wacko: :wacko:.Ayrıca çay konusunda Alper arkadaşımızın sorduğu soruya tekrar cevap vereyim.Çay içmek için geröçekten adam gibi bir tesis yok.Fotoğraf çektiğim tesis ve Darende-Gürün arasında,Gürüne girmeden Eyüpoğlu tesisi var.Sadece bu iki tesisin çayını beğendim.Diğerleri imam ve abdest suyu durumu..
   Ayrıca Gürün-Darende arasında bir türlü bitmek bilmeyen bir yol çalışması var.Zemin çok berbat.Yol tabelalarına muhakkak riayet edin.Heleki gece seyahat ediyorsanız daha bir dikkatli olun..Daha ileride Malatya'nın  Akçadağ ilçesine varmadan da yol çalışması var.Burasıda dediğim yerlerden pek farklı değil.Zemin yine çok kötü ve o yolda sefer yapan bütün otobüslerin camları çatlak ve harap durumdalar...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Bingöl yolculuğumdan yol fotoğrafları.....
« : Temmuz 28, 2009, 15:56:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Bingöl yolculuğumdan yol fotoğrafları.....
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2009, 15:58:45 »
Özcan abi, sağ salim gidip geldiniz çok şükür. Görüşemedik sizinle inşallah geniş bir zamanda uzun uzun sohbet ederiz... Fotoğraf kareleri birbirinden güzeller...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2009, 16:09:50 »
Özcan abi, sağ salim gidip geldiniz çok şükür. Görüşemedik sizinle inşallah geniş bir zamanda uzun uzun sohbet ederiz... Fotoğraf kareleri birbirinden güzeller...
  Sağsalim gidip geldik.Sağolasın.Dün otobüsün Elazığ otogarına gireceğini öğrenince ve yolda seni iki kere aradım ama cevap alamadım.Bende sadece Emrah ile buluşabildim.Sağlık olsun.Artık bir daha ki sefere diyelim... :)Ayrıca linki bir incele derim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2009, 16:47:49 »
Çektiğin fotoğrafları görünce otobüs yolculuğunu özlediğimi farkettim Özcan hocam. 2 yıldır otobüs kokusuna hasretim :) Bu arada ilk resim inanılmaz hüzünlü bir enstantane olmuş, ellerine sağlık.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2009, 17:19:27 »
  Evet, resimlerdeki hüzün güzel olmuş. Eline sağlık Özcan çektiğin ve bizlerle paylaştığın için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2009, 18:55:28 »
abi resimler harika gerçekten...emeğine sağlık...otobüs yolculuklarının ayrı bi keyfi oluyo gerçekten...haftaya perşembe benimde önümde uzun bi yolum var nasipse...bafradan alanyaya  doğru... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2009, 19:33:01 »
  Sağsalim gidip geldik.Sağolasın.Dün otobüsün Elazığ otogarına gireceğini öğrenince ve yolda seni iki kere aradım ama cevap alamadım.Bende sadece Emrah ile buluşabildim.Sağlık olsun.Artık bir daha ki sefere diyelim... :)Ayrıca linki bir incele derim....
Aradığınızı yaklaşık 5 saat sonra farkettim Özcan abi, tekrar dönmeyişimin sebebi ise telefonu değiştirmemdir... Nasip yokmuş....:(
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2009, 21:16:48 »
Çektiğin fotoğrafları görünce otobüs yolculuğunu özlediğimi farkettim Özcan hocam. 2 yıldır otobüs kokusuna hasretim :) Bu arada ilk resim inanılmaz hüzünlü bir enstantane olmuş, ellerine sağlık.
  Evet günbatımı ve o bulutlar fotoğrafa gerçekten hüzün katıyor..Tesadüf Bingöl'den dönüşüm bu otobüs ile oldu.. :)

Evet, resimlerdeki hüzün güzel olmuş. Eline sağlık Özcan çektiğin ve bizlerle paylaştığın için.
   Teşekkürler Hakan abi.Fotoğraf makinası Bingöl'de olmasaydı daha güzellerini de sizlerle paylaşırdım ama bu kadar... :)

abi resimler harika gerçekten...emeğine sağlık...otobüs yolculuklarının ayrı bi keyfi oluyo gerçekten...haftaya perşembe benimde önümde uzun bi yolum var nasipse...bafradan alanyaya  doğru... :)
   Özer bey sizede hayırlı yolculuklar..Çekebilirseniz sizden yol fotoları bekliyoruz..
Aradığınızı yaklaşık 5 saat sonra farkettim Özcan abi, tekrar dönmeyişimin sebebi ise telefonu değiştirmemdir... Nasip yokmuş....:(
1-Aradaki siz ve bizleri kaldırırsan daha mutlu olurum
2-Tekrar sağlık olsun..Bir dahakine buluşuruz Eyüp.Bingöl memleketim,sende Elazığ'da olduğun sürece tekrarı neden olmasın ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 28, 2009, 21:20:43 »
Cümle düşük olmasın diye öyle dedim abi. siz biz sevmem pek...Şimdilik buralardayım, yarın ne getirir Allah bilir...Bakarsın ben Ankaraya gelirim :)
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2009, 21:49:55 »
yalan söyleyemeyeceğim ben otobüs yolculuklarını hiç özlemedim.... fizana arabayla git deseler uyumadan giderim ama otobüse binmek istemem....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2009, 21:57:04 »
yalan söyleyemeyeceğim ben otobüs yolculuklarını hiç özlemedim.... fizana arabayla git deseler uyumadan giderim ama otobüse binmek istemem....
+1500
 en son otobüs yolculugum 2,5 sene önce zorunluluk sebebiyle gerçekleşmişti, koltuk yatırma olayı yüzünden önümdeki kütükle kavga etmiştim, daha da otobüse binmedim, inşallah binmek zorunda da kalmam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2009, 22:04:01 »
nerdeyse 7 yıl boyunca otobüsle git gel yüzünden bir yolun kasislerini yamalarını ezberlediniz mi siz? otobüs firmalarıyla akraba olacak hale geldiniz mi?

ha söyleyin burjuvalar yaşadınız mı bunları?

:D

bak asabım sinirlendi hatırladıkça.... ama yinede galiba aile baskısıyla bu yıl bir otobüs yolculuğum olacak sanırım...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2009, 22:04:50 »

teşekkürler özcan abi...inşallah bol bol fotoğraf çekmeyi düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2009, 22:08:56 »
nerdeyse 7 yıl boyunca otobüsle git gel yüzünden bir yolun kasislerini yamalarını ezberlediniz mi siz? otobüs firmalarıyla akraba olacak hale geldiniz mi?

bak asabım sinirlendi hatırladıkça.... ama yinede galiba aile baskısıyla bu yıl bir otobüs yolculuğum olacak sanırım...
hande hanımı kızdırdık akşam akşam... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 28, 2009, 22:29:23 »
geçmiş olsun Özcan abi, kazasız belasız memlekete gidip Ankara'ya döndün ama birdahaki Elazığ ziyaretinde inşallah daha uzun kalabilirsin.bu arada fotoğraflar da çok güzel.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2009, 22:56:15 »

üniversitede öğrenci iken hergün 75 km git 75 km gel yapıyordum. otobüs ile.
sabah sırasında muavin gelmediğinde muavinlik bile yaptım.
öyle oluyordu ki ertesi gün bir bakıyorsunuz "aaa taşın yeri değişmiş" diyorsunuz.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2009, 02:47:56 »
Cümle düşük olmasın diye öyle dedim abi. siz biz sevmem pek...Şimdilik buralardayım, yarın ne getirir Allah bilir...Bakarsın ben Ankaraya gelirim :)
  Sorun değil. :))))))))
   Sizin adınnıza üzüldüm şimdi..Büyük bir eksiklik bence... :)

+1500  en son otobüs yolculugum 2,5 sene önce zorunluluk sebebiyle gerçekleşmişti, koltuk yatırma olayı yüzünden önümdeki kütükle kavga etmiştim, daha da otobüse binmedim, inşallah binmek zorunda da kalmam...
  Gökmen gideceğin gün belli ise 1,2,3 yada 4 nolu koltuklardan birini satın alır rahat edersin... :)
  Allah'ın burjuvası...Ne olacak :D Duygu sömürüsü ve ajitasyon gördüm ama bu kadarınıda görmedim :) :) Evet Hande hanım bir zamanlar Hidayet Turizm ile akraba olmuş,İzmir,Gaziantep ve İstanbul yolculuklarımda yanımda ki 4 nolu koltuğa bilet kestirmeyip bu yolculukları iki koltukta tek başıma yapıyordum :rofl:
ama yinede galiba aile baskısıyla bu yıl bir otobüs yolculuğum olacak sanırım....
   Yeter ki siz binmeyin o otobüse.Biz sizi gideceğiniz memlekete kadar götürürüz.Dert ettiğinizi şeye bakın hele Hande hanım :D

teşekkürler özcan abi...inşallah bol bol fotoğraf çekmeyi düşünüyorum...
 Bence düşünme ve bu eylemi yerine getir :D

geçmiş olsun Özcan abi, kazasız belasız memlekete gidip Ankara'ya döndün ama birdahaki Elazığ ziyaretinde inşallah daha uzun kalabilirsin.bu arada fotoğraflar da çok güzel.
  Teşekkürler Emrah.Seni tanımak büyük bir zevkti...Elazığ'da bir çay içmeden gitmeden geçmeyi düşünmüyorum :)
Hande hanımı kızdırdık akşam akşam... :D
 Her hangi bir problem yok Özer kardeş.Dert etme sen.Evin (TCT) tek kızı olmanın verdiği bir rahatlık ve nasıl söyleyeyim bir şımarıklık söz konusu.Normal yani :D :D :rofl: :rofl:

üniversitede öğrenci iken hergün 75 km git 75 km gel yapıyordum. otobüs ile.
sabah sırasında muavin gelmediğinde muavinlik bile yaptım.
öyle oluyordu ki ertesi gün bir bakıyorsunuz "aaa taşın yeri değişmiş" diyorsunuz.
 Abi burjuvai kızlar anlamaz böyle şeylerden :D İnsan böyle bir konforu daha hangi araçta bulabilir ki.Bu arada bu fotoğrafı az önce AŞTi'de çektim.Saat 01:00 Bursa otobüsü (Nilüfer Turizm).5 kanal mzüik yayını,uydu TV yayını,ortası kumaş yanları deri koltuk,wrilless...Hangimizin arabasında bunlar var ki Efemmmmm ?Sorarım size Hande hanımmm :D

Şaka bir yana Nilüfer Turizm'in bu uygulaması çok hoşuma gitti.Bütün araçlardaki donanımlar artık böyle olacaklarmış.Daha bugün yoldan geldim ama hazırda bekleyen İstanbul otobüsüne binesim geldi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2009, 18:24:24 »

Hande Abla ben kırıkkale de okdum hergün git gel yaptım.  Dediğin gibi yoldaki kasisleri ezberliyorsun. Çay servisinde bardağı elime alır hazırlanırdım kasisleri geçene kadar. NE günlerdi be. Tabi otobüs şoför/muavinlerini de unutmamak lazım. Kanka oluyosun belli bi noktadan sonra.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2009, 18:34:38 »
      Gökmen gideceğin gün belli ise 1,2,3 yada 4 nolu koltuklardan birini satın alır rahat edersin... :)
Onu da denedim Özcan abi, oraya da bacaklarım sıgmıyor ::), genelde koridorun ucuna otururdum şöförle muhabbet ede ede giderdim, o da bir yere kadar tabi 10 saat orda oturacak halimde yok  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 29, 2009, 18:36:59 »
güzel resimler diyeceğimde netlik tam değil,kısmet olurda yanınızda bi makina olurda çekersen,daha güzel kareler elde edeceğini biliyorum...