0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan abi, sağ salim gidip geldiniz çok şükür. Görüşemedik sizinle inşallah geniş bir zamanda uzun uzun sohbet ederiz... Fotoğraf kareleri birbirinden güzeller...
Sağsalim gidip geldik.Sağolasın.Dün otobüsün Elazığ otogarına gireceğini öğrenince ve yolda seni iki kere aradım ama cevap alamadım.Bende sadece Emrah ile buluşabildim.Sağlık olsun.Artık bir daha ki sefere diyelim... :)Ayrıca linki bir incele derim....
Çektiğin fotoğrafları görünce otobüs yolculuğunu özlediğimi farkettim Özcan hocam. 2 yıldır otobüs kokusuna hasretim Bu arada ilk resim inanılmaz hüzünlü bir enstantane olmuş, ellerine sağlık.
Evet, resimlerdeki hüzün güzel olmuş. Eline sağlık Özcan çektiğin ve bizlerle paylaştığın için.
abi resimler harika gerçekten...emeğine sağlık...otobüs yolculuklarının ayrı bi keyfi oluyo gerçekten...haftaya perşembe benimde önümde uzun bi yolum var nasipse...bafradan alanyaya doğru...
Aradığınızı yaklaşık 5 saat sonra farkettim Özcan abi, tekrar dönmeyişimin sebebi ise telefonu değiştirmemdir... Nasip yokmuş....
yalan söyleyemeyeceğim ben otobüs yolculuklarını hiç özlemedim.... fizana arabayla git deseler uyumadan giderim ama otobüse binmek istemem....
nerdeyse 7 yıl boyunca otobüsle git gel yüzünden bir yolun kasislerini yamalarını ezberlediniz mi siz? otobüs firmalarıyla akraba olacak hale geldiniz mi? ha söyleyin burjuvalar yaşadınız mı bunları? bak asabım sinirlendi hatırladıkça.... ama yinede galiba aile baskısıyla bu yıl bir otobüs yolculuğum olacak sanırım...
Cümle düşük olmasın diye öyle dedim abi. siz biz sevmem pek...Şimdilik buralardayım, yarın ne getirir Allah bilir...Bakarsın ben Ankaraya gelirim
+1500 en son otobüs yolculugum 2,5 sene önce zorunluluk sebebiyle gerçekleşmişti, koltuk yatırma olayı yüzünden önümdeki kütükle kavga etmiştim, daha da otobüse binmedim, inşallah binmek zorunda da kalmam...
ama yinede galiba aile baskısıyla bu yıl bir otobüs yolculuğum olacak sanırım....
teşekkürler özcan abi...inşallah bol bol fotoğraf çekmeyi düşünüyorum...
geçmiş olsun Özcan abi, kazasız belasız memlekete gidip Ankara'ya döndün ama birdahaki Elazığ ziyaretinde inşallah daha uzun kalabilirsin.bu arada fotoğraflar da çok güzel.
Hande hanımı kızdırdık akşam akşam...
üniversitede öğrenci iken hergün 75 km git 75 km gel yapıyordum. otobüs ile.sabah sırasında muavin gelmediğinde muavinlik bile yaptım.öyle oluyordu ki ertesi gün bir bakıyorsunuz "aaa taşın yeri değişmiş" diyorsunuz.
Gökmen gideceğin gün belli ise 1,2,3 yada 4 nolu koltuklardan birini satın alır rahat edersin...