0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet bey resim ve fiyat almamız mumkun mu acaba
mustafa bey, işin açıkçası fiyatları hakkında çok fazla bilgim yok. ancak bulunduğum şehrin Toyota genel müdürü iyi arkadaşım. eğer ilgilenirseniz ben sadece yardımcı olmak babında Toyotanın orjinal ürünleri konusunda yardımcı olabilirim. ancak bunun için bana aracınızın modeli hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. bildiğim kadarıyla piyasada satılan diğer ürünlerden daha pahalı olacaktır ancak bu toyotanın orjinal ürünü. ekteki fotoğraflar camry için örnektir (aracı aldığımda üzerinde standard olarak vardı)mehmet Bey,benim aracım 2009 corolla d4d konuyu ben açtım zaten.orjinali bana kaça gelir acaba.bilgi verirseniz memnun olurum.şu anda sitede 365 $ gibi bir rakam var.ama siz orjinalini bana temin edebilirseniz neden orjinal almayayım ki.mail adresimselamikilinc@gmail.comilginiz ve alakanız için teşekkürler.
mehmet Bey,benim aracım 2009 corolla d4d konuyu ben açtım zaten.orjinali bana kaça gelir acaba.bilgi verirseniz memnun olurum.şu anda sitede 365 $ gibi bir rakam var.ama siz orjinalini bana temin edebilirseniz neden orjinal almayayım ki.mail adresimselamikilinc@gmail.comilginiz ve alakanız için teşekkürler.
Mehmet Bey, Selamlar...2006 Avensis Comfort için de böyle bir ürün var mı bildiğiniz? ebay da gördüm ancak burdakiler kadar şık durmuyor.
mehmet bey,dediğiniz gibi epey fiyat farkı var.peki bulunduğunuz bölgede http://www.tradesolution.hk/e/ptxwebstore_product/product_detail.asp?sku=295&mscssid=W81NDSEKFE5U8GS8692TET27JJCT2S03&linki yukarıda bu üründen bulunabiliyormu.açıkcası ürünü siteden direkt alabiliyoruz fakat gümrükteki sorunlardan dolayıda rahat değiliz.takılma olasılığıda var.size ücretini göndersek sizin gönderme olasılığınız varmı.teşekkürler