Gönderen Konu: Navigasyon ve LCD DVD player sistemi  (Okunma sayısı 1581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Navigasyon ve LCD DVD player sistemi
« : Temmuz 28, 2009, 15:07:21 »
Arkadaşlar selam ,

2009 Corolla Comfort d4d cizel aldım.CD calar kısmının yerine navigasyon ve DVD player sistemi taktırmak istiyorum.Türkiyede navtec adı altında satılıyor ama çok pahalı.Onun yerine

http://www.tradesolution.hk/e/ptxwebstore_product/product_detail.asp?sku=295&mscssid=W81NDSEKFE5U8GS8692TET27JJCT2S03&

sitesinde (Hong Kong) daha ucuza satılıyor.aranızda hiç gören veya duyan varmı.

teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Navigasyon ve LCD DVD player sistemi
« : Temmuz 28, 2009, 15:07:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • AUTOLGA
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Navigasyon ve LCD DVD player sistemi
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2009, 23:04:04 »
Gittigidiyor da var ama bir milyarın üzerinde fiyatlarla satılıyor. alibaba.com diye bir site var oradan uygun fiyata bulabilirsin ama gümrük sorun çıkarırmı çıkarmazmı bilmiyorum. Eğer bu siteden alırsan nasıl getirtmeyi düşünüyorsunuz yada güvenilirmidir?

Biraz daha baktım da siteye hediye olarak gönderiyorlarmış. Umarım gümrük vergisi yemez
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2009, 19:22:13 »
forumdonanımda görmüştüm birisi getirtmişti yanlış hatırlamıyorsam oraya bak detaylı anlatmıştı ama gümrüğe dikkat et daha tuzluya mal olabilir bundan kurtulmanın çeşitli yolları var araştırınca bulursun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2009, 17:32:18 »
selami bey iyi günler benimde 2008 model corolla d4d mmt elegant aracım var yaklaşık 8 ay önce sahibinden.comdan çin malı olan konsola birebir uyumlu navigasyonlu mültimedya aldım taktırdım cihaz arıza yaptı sonra yaklaşık 2 ay sonra tabi bu deildirki hepsi arıza yapıcak benim şansıma arıza yaptı işte tamir için göstermedigim yer kalmadı ama kimse olumlu bişi söyleyemedi içini açıp bakıyolar parçalarının üstünde hiç bir yazı yok degerlerini bildiren hala arızalı yatıyo taksitlerini ödöyorum bi yandanda bence biras daha fazla verin garantisi olan başınızı agrıtmıcak bir cihaz alın navitech garantli mesele bu tarz bişi düşünün iyi günler !!!