0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar bir iki ozellik fark ettim paylasayim dedim sizlerde bizim bilmedigimiz eklemeler yaparsaniz cok iyi olurBirincisi arabayi stop ettikten sonra otomatik cam dugmeleri calismaya bir sure devam ediyor. Sanirim kontagi kapattiktan sonra acik olan camlari kapatmak icin dusunulmusİkincisi ise araba hareket halinde iken vitesi bosa alip gaza bastigimizda motorun bunu algilayip hareket etmemesi. bunu tesadufen fark ettim.Sonra ozellikle test ettim ve dogru cikti. İlk basta vitesin bosta oldugunu unutup gaza basmistim ve devir saatindede cok hareketlilik gormemistim. Sonra fark edince vitese attim ve gaza basar basmaz araba tepki verdi. Acikcasi arabada bir sorun yok gaza her viteste cok guzel tepki veriyor ama bosta iken ilk gaza basista tepki vermiyor. Bu yakit tasarrufu icin yapilmissa gercekten cok guzel bir ayrinti
benim cam anahtarları kontak kapattıktan bir süre sonraya kadar çalışıyor, kontağı kapattıktan sonra camları kapatabiliyorum
ben çözmedim doğrusu bazen oluyor bazen olmuyor bende, bazen 15 dakika sonra camı açmaya çalışıyorum açıyor bazen de durdurur durdurmaz deniyorum olmuyor ama bu dediğim yöntemle garanti oluyor benim araçta, sürücü camına hareketi verip durduruyorum motoru sonra bütün cam kumandaları çalışıyor kontaktan anahtar çıksa bile