0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda paylaştığın bilgiler benim çok işime yarayacak. Benden sana bir alkış.
Arkadaşlar buarada bu urun gittigidiyorda buldum linki: http://urun.gittigidiyor.com/Kil-Clay-Bar-200gram-8oz-Oto-yuzey-Temizligi_W0QQidZZ18793221 umarım faydalı olmuştur
Konunun başında eBay dan aratılarak bulunabilir diye yazmışım.Mikrofiber bezlerinin temin edebilirim GoldenSun ürünler olarak.Kimyasal hiçbir madde kullanılmaz kesinlikle.Sadece ıslatın hafiften sıkın ve silmeye başlayın,cam bezlerinde durlama ihtiyacı yoktur leke brakmaz.
Taha abi "Her kuşun eti yenmez." diye bir söz var.Aldığın bezin kalitesine bağlı mesela benim aracın camlarını(saat gösterge camı yol bilgisayarı camı ibra camı vs.)aynaları silmek için kullandığım bezin fiyatı 8euro.Bide mikrofiber bezler çizik gidermez çok daha kolay ve iyi temizlik sağlar.Küçük çizikler için konunun başına bakarsanız kil dediğimiz 20 gramlık bir macun var.Onu kullanırsınız eBayda 9$(Bi baştan sona konuyu iyice okuyun derim.
Taha abi, işte sen o GoldenSun ürünlerini kullan kalitesinde garanti var.Bez dışında çok ürünü var deri cilası falan.çabuk kirlenmesiine hiçbirbez çözüm bulamaz aracın renginden kaynaklanıyordur o.Şu yukarda yazanları uygularsan aracın sıfır gibi olur abi kolay gelsin.Bizimde GoldenSun üyeliğimiz var daha doğrusu annemin.