Selamlar....
Uzun bir süredir iş nedeni ile sadece takip edebiliyordum katılma fırsatı pek bulamadım, geçen servise gittiğimde Özcan abimide çağırdım biraz muhabbet ettik artık yavaş yavaş forumda ısınma turları atmam gerektiğini düşündüm.

tanışma bölümüne yeniden bir konu açayım dedim ama vaz geçtim...

neyse uzatmadan konuya geleyim
BP veya Opet'ten gaz aldığımda sorun kayboldu gibi ama sıkıntı şu 3800 / 4500 arası aracımda performans düşmesi var ancak son günlerde aldığım lpg'ye dikkat eder oldum sanki biraz daha sıkıntıyı aştım, performansın düştüğünü hissetmiyorum şimdilik. Bakım yaptıralı 1000km oldu, Konya'ya gidip geldiğim için o kadar oldu aslında 1 hafta önce yaptırdım, aracı aldığım zaman sıradan bir bakım yaptırdığımda bujileri değiştirmişlerdi Bosh marka buji takmışlardı en iyisi bu diyerek, ancak yan sanayi ürünüymüş sanıyorum 5000km olmuştu bakım sırasında kontrol ettirdiğimde bujiler tamamen bitmiş durumdaydı. Acaba o devirler arası performans düşmesi hangisinden olmuş olabilir lpg'den mi? yoksa bujiler'den mi?
cevaplar için şimdiden teşekkürler aranıza tam olarak tekrar dönüş yaptığım için mutluyum

Saygılar...