0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son 4 resim gayet güzel bence eline sağlık, ama 2. resmin çiçek olduğunu yazıyı okuduğumda anladım
Ahmet 9. resimde o yeşil böceği sırf makro çekeceğim diye senmi koydu çiçeğin üzerine yoksa Böcek pek bir alakasız gibi geldi bana da :D
Güzel resimler.... Hatta baştan sona doğru güzelleşiyor demek daha doğru. Deklanşörüne sağlık.
abi ilerde araba var senin resmine ek olarak o kadar yani büyük bi komp değil
güzel reimler ahmet abi
Merhaba Ahmet,Yavaş yavaş olmaya başlamış fakat son fotoğraflar da dahil alan derinliği konusunda sıkıntılar var. Bunların Exif bilgilerinide eklersen eleştiri açısında daha faydalı olur. Macro fotoğrafda ışık diğer fotoğraflardan çok daha önemlidir. Örnek Pempe gül güzel görünüyor fakat ışık kullanımı hatalı, yine son karede ışık açısı ve gölge problemi mevcut. Benim önerim direk nesneye odaklanarak alternatif fotoğraflar denemelisin. Tek kare çekip bırakma farklı açılardan farklı ışık değerleri ile denemeler yap, içlerinden beğendiğin bir tane çıkar mutlaka. Birde bunları tek tek ekleki eleştirmek kolay olsun.Haydi bakalım ışığın bol olsun
Ahmetciğim, tam olarak anlamasam da Ali abinin söylediklerine dikkat etmende fayda olacağını düşünüyorum Ayrıca makro diye ille de doğada olması şart mı? En yakın zamanda bir ocakbaşı yapayım da millet makro görsün
Ahmetim eline sağlık olacak biraz daha çalışman gerek Ali ustanın da söylediklerine katılıyorum, ek olarak çekimlerinde hep aynı açıdan çektiğini gördüm farklı açılardan farklı şeyler keşfedebilirsinsana 2 adet farklı açıdan ters işık görüntü ekliyorum örnek teşkil etsin ok Ve medeni cesaretinden dolayı
Ahmet foto makinan marka modeli ne ?