0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabayı kişiselleştirmeye en açık insanlar arasındayımdır ancak bunu dikkatli yapmak gerekiyor.bu uygulama kişisel fikrim çok güzel olmayabilir.yinede ne zararı olabilir ki çok çok tekrar aynı rengine boyarsınız sıkılırsanız değil mi
Plastik için özel üretim spreylerden bulunabilir mi bilmiyorum ama bulamazsan bir kat astar, üzerine 2-3 kat boya, en üst kat da vernik tavsiye ederim. Plastiğe astar atmadan önce hafif zımparalarsan daha iyi tutar.Aslında diğer kablolar vs de kırmızı olsa idi akü ile birlikte kırmızı kapaklar güzel dururdu, bir de yağ çubuğu tabi ki.Bu arada akün Optima marka mı Ferhat?
başkan resim temsili aküm öyle degil inci kullanıyorum ben
Bende onu dicektim sende bu renk araba yok diye
Ferhat Bey sizin araç karbüratörlü mü?
Bence de buji kabloları kırmızı olursa hoş olur.
O zaman resim Amerikadan muhtemelen, Optima çok sağlam aküdür, kıskandım
Bu arada ısıya dayanıklı boyalar mevcut. Hakkı ile yapılırsa (Yönetici Hakkı değil ) bencede güzel çalışma olur.
Hakkı ile yapılırsa (Yönetici Hakkı değil )
Ferhat opak renkleri seçersen iyi olur, canlı renkler sarı, mavi , kırmızı. Arabanın rengine uysun diye metalik bordo felan kullanma hoş durmuyor gördüğüm fotolardan biliyorum. Yalnız o örnek fotodaki motor hakikaten hoşuma gitti, headers felan. Alper' e aküyü, banada headers'i kaça satar acaba ...kolay gelsin