0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet kirik'in açtığı konuları çok seviyor ve takip ediyorum, bir konuyu o açmışsa hiç düşünmeden hemen açıyorum ve acilen yorum yapıyorum, yorumsuz bıraktığım "ahmet kirik konusu" olamaz...yine çok önemli ve değerli bir konuya el atmış...acı büber seviyor muyuz? evet sevgili TCT üyeleri, hadi söyleyin bakalım, seviyor musunuz acı "büber" ? ben şahsen severim ama öyle ısıra ısıra yemem, kebap yanında yenir, kırmızı pul biber olarak yenir, güzel olur..pekii söyle bana ahmet kirik, sen seviyor musun acı "büber" ?
Sen neden sevmiyorsun? Küçükken ağzına çok mu sürdüler yoksa
"Acı büberi sevelim, sevmeyenlere sevdirelim" Gerçi fazlası tahliye esnasında aracın egzosunda bazı problemlere sebep olabiliyor ya, neyse ona da katlanın
kokoreç yerken acı biber turşusu yemişseniz 3-4 saat sonra tualette yaşayacaklarınıza katlanacaksınız
Valla ne yalan söyleyeyim, küçük Ahmet'n açtığı konuları kilitlemeye veya silmeye bile elim varmıyor, çarpılırım diye korkuyorum Ahmetciğim soruna gelecek olursak, ben bübersiz bir hayat düşünemiyorum. Sen neden sevmiyorsun? Küçükken ağzına çok mu sürdüler yoksa
tutun şu çocuğu parmaklarına sürelim acı biberi.....