Gönderen Konu: Ön Sağ Tekerde Tıkırtı  (Okunma sayısı 1443 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ön Sağ Tekerde Tıkırtı
« : Temmuz 24, 2009, 23:29:03 »
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bugün aracımın ön sag tekerden bi tıkırtı geldiğini fark ettim. Bozuk yolda yavaş gidince ses daha rahat duyuluyor, sol tarafta birşey yok acaba sorun ne olabilir?  Kendimce amortisör yada rot başları olarak tahmin ediyorum. Ustayada ancak haftaya gidebilirim, malum ilçedeyiz bu sürede başım agrır mı cevaplarınızı bekliyorum. 
TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM

Toyota Club Türkiye

Ön Sağ Tekerde Tıkırtı
« : Temmuz 24, 2009, 23:29:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Sağ Tekerde Tıkırtı
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2009, 23:39:22 »
arabanda uzun kullanmamak şartı ile bi sorun olmaz ama rot başları olabilir rotiller olabilir tekerlek akslar olabilir bilyası olabilir olabilirde olabilir yani oncelikle bir ustayla beraber yol testine çıkman lazım
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Sağ Tekerde Tıkırtı
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2009, 20:09:55 »
Sorun çözüldü arkadaşlar bugün ustaya gittim bindik araca iki üç tur attık sonra aracı kaldırıp ön düzeni kontrol etti bi sorun çıkmadı. En sonunda eksoz susturucusunun bittigini ve egzozun bazı yerlerden darbe aldığı tıkırtının oradan geldiği söyledi eh bizde usta sensin dedik. Sorun böyle valla gerçi iyice inceledi sagolsun. Egzos susturucusunun degişmesi gerekiyor dedi orjinaline 120 TL dedilier bakalım haftasonu degiştireceğim sizce fiyat nasıl?
TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM