0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-Kardan adama tekme atma veya bozmaya calisma hastaligi2-Yeni atilmis bir betona basma ve isim yazma hastaligi3-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal biyik ve gözlük yapma hastaligi4-En iyi arabayi ben kullaniyorum zannetme hastaligi5-Kar topunun içine buz koyma hastaligi6-Cep telefonu kullaniminin yasak oldugu ortamlarda illede görüsme yapma hastaligi7-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastaligi8-Kumsalda Deve güresi yapma hastaligi9-Sahin marka arabayi Dogan görünümlü yapma hastaligi10-Agaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim bas harfi kazima hastaligi11-Derslerini çalisip sinifini geçenleri inek sanma hastaligi12-Meslegimizdeki ünvanimizi Ingilizce olarak söyleme hastaligi13-Tiki olan insanlarin tikleri ile ugrasma hastaligi14-Iskambil kagitlarindan kule yapan birinin kulesini bozmaya çalisma hastaligi15-Cep telefonu ile bagira bagira konusma hastaligi16-Reklam için duvarlara veya panolara yapistirilan afisleri yirtma hastaligi17-Tuvalet duvarlarini defter sanma hastaligi18-Otobüs duraklarina \"Atesli sevisirim beni ara\" yazma hastaligi19-Trafikte bizi geçen bir araçi mutlaka yakalayip onu geçmeyi ilke sayma hastaligi20-Sinyal verir vermez serit degistirip kazaya sebebiyet verdigimizde sinyal verdik görmüyonmu deme hastaligi21-Ara yollardan ana yola çikacak araca yol vermeme hastaligi22-Ünlü birini gördügümüzde ona el sallama hastaligi23-Ünlü birini gördügümüzde onunla fotoraf çektirip çok samimiyiz havasi verme hastaligi24-Yasamadigimiz bir seyi yasamis gibi anlatip ona kendimizi inandirma hastaligi25-Otobüs duraga yanastiginda illede ön kapidan inmeye çalisma hastaligi26-Otobüs koltuklarini yirtma ve üzerlerine acayip acayip yazilar yazma hastaligi27-Minibüs soföriyseniz begenmeseniz bile mutlaka kral fm dinleme hastaligi28-Trafikte kirmizi isikta dururken yesil isik yanar yanmaz tornaya basma hastaligi29-Trafikte kirmizi isikta dururken burun karistirma hastaligi30-Kimsenin herhangi bir konu hakkinda bilgisi olmadigini anladigimiz anda o konu hakkinda atip tutma hastaligi31-Elektriksudogalgazvergitra fik cezasi vb.. faturalari son gününde ödeme hastaligi32-Kar yagdiginda eve bolca ekmek alma hastaligi33-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine kosup onlari kaçirmaya çalisma hastaligi34-Evli olanlarin bekarlara sakin ha evlenme demesi hastaligi35-Ayni filme giden insanlarin filmden çiktiktan sonra filmi birbirlerine anlatmalari hastaligi36-18 yasina geldigi gün bara gitme hastaligi37-Eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapma ihtiyaci duymasi hastaligi38-Arabayla yolda giderken tanidik birini görünce arabayi sakadan onun üzerine dogru sürme hastaligi39-Takim elbise giyince elini cebe sokma hastaligi40-Tuttugu takim galip gelince havaya silah sikma hastaligi41-Meslek arkadaslarina mesleki sakalar yapma hastaligi
emre ramazandan onay aldın hadi bakalım....
Biz ölmüşüz de ağlayanımız yokmuş meğer
En çok da yabancı dil olayı beni bitirir. Eve gidersin misafir gelir "hadi misafirlere bir konuşuver" derler. Tabi sen de gaza gelirsin başlarsın konuşmaya karşı taraf anlamadığı için mal mal bakar sana. Tabi sen de bunu bildiğin için saçmalasan da bişey farketmez. Ondan sonra da Ahmet'in oğlu/kızı çatır çatır yabancı dil konuşuyo derler.
. Ondan sonra da Ahmet'in oğlu/kızı çatır çatır yabancı dil konuşuyo derler.
Okulda iyi not alınca "ben aldım", kötü olunca "adi hoca, düşük verdi hakkımı yedi" deme hastalığı
herhangi bir iş makinesiyle yapılan bir girişimin iş güç bırakılarak saatlerce seyredilebilmesi hastalığı....(la la kepçeye bak la)