0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sabah arabaya bindikten biraz sonra alarm kapıları kilitledi. Ve tabi ki ben de içinde olduğumdan sonic sensörler devreye girdi ve çalmaya başladı. Meğerse alarm kapı sensörlerine bağlıymış, ve 30 saniye içinde kapılardan birinin açıldığını algılamadığı takdirde geri kilitliyormuş. Bizim modellerin de malum, sensörleri en çok sorun çıkaran zımbırtıları, hel soğuklarda. Buna çağre bulabilmiş biri var mı? Eğer yok ise söküp ben birşeyler uydurmaya çalışacağım.Bu arada servisler hala bunları değiştiriyorlar mı? En son galiba 3-4 sene önce bir ikisini değiştirmişlerdi Toyan'da, şimdi var mı yok mu bilmiyorum.[/quote]selam,ben ne zaman gitsem ya temizliyorlar ya da degisiyorlar. umarim hala yedek parca bulunduruyorlar yine bozulmus benimkiler de. sanki biraz yaglansa sorun cozulur mu dersin. biraz oynayinca temas saglaniyor benimkinde.
Bu arada servisler hala bunları değiştiriyorlar mı? En son galiba 3-4 sene önce bir ikisini değiştirmişlerdi Toyan'da, şimdi var mı yok mu bilmiyorum.[/quote]Selam Alper, Toyan'da serviste bunu senin icin soracam bu hafta benimkileri de tamir ettirirken. Bu arada sabahlari sogukta stop etme sorunun ustune gitmeye karar verdim. Aksamdan birakip servise sabahtan denemlerini isteyecegim. bakalim ne diyecekler. ben alistim bu haline ama benim hanim yolun ortasinda zirt pirt stop edince pek hosuna gitmiyor.