0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden korkarsınız bu kadar evlilikten anlamam ki ? Dediğiniz gibi akşam çorabı rastgele atarsınız ama sabah nereye attığınızı aramak zorunda olmazsınız, çünkü eşiniz sizin için gardrobunuzun çekmecesine koymuş, yada kirliyse çamaşır sepetine atmıştır zaten, hep hovardalık diyorsunuz, eşinizi severek evlenmişseniz o hep hovardalık işlerine ihtiyacınız olmayacak, oradaki kızlar için her gece bıraktığınız yerde kalmayacak bir ömür boyu sizinle olacak, o kızlara bir barda yanınızda paranız olmadığı için bir içki söylemezseniz bin bir türlü laf işitirsiniz, ama eşiniz olsun su içerim ben önemli değil diyendir... O gece kızın yanında çok da içmişseniz ve etrafı pisletmişseniz sabah kızı yanınızda bulamazsınız, ama eşiniz sizin o pisliğinizi temizleyendir.... Daha sayayım mı ? Dahası eski Deli dumrul hikayelerinde anlatılan, anayı, babayı geç sizin için canını feda edebilecek kişidir....
Yengemiz, Osman hocamın şifresiyle giriş yapmış galba
Döktürmüşsün Osman. Hepside doğru diyeceğim ama bence sakıncalı. En iyisi hiç bulaşmamak.
yahu tamam yengenin gönlünü alıyoz belki ama adımız kılıbığa çıkacak ondan korkuyorum
Asıl ben maçoyum diyenlerin hepsi harbi kılıbıktır. Gerçekleri inkar etmenin bir faydası yok. Şaka bir yana hayat müşterek. Herşeyde yeri ve zamanı gelince, tabiki doğru kişi ile güzel.
Yeteeeeeeerr ben sadece garibim Hadisenin videosunu paylaşmak istemiştim Amma gocunduk heee hep beraber
Dayagi yedin mi oturacaksin
Hadisenin neresi garip.Suya götürür, susuz getirir.
Bir dokundun bin ah işittin Ahmet
Ahmet tehlikeli sulara yelken açmış. Ama sonunda engin mavi denizi ve kumsalı görecek. Umarım. Hatta dayağı yemeden paşa paşa hiç kalkmayacaksın. Bir gün hanıma Kick box gösteriyordum. Nasıl oldu anlamadım ama kaşımın üstüne yumruğu bir geçirdi, beynim dönmüştü. Tamam dedim bu işi öğrenmiş artık.
Neden korkarsınız bu kadar evlilikten anlamam ki ? Dediğiniz gibi akşam çorabı rastgele atarsınız ama sabah nereye attığınızı aramak zorunda olmazSınız, çünkü eşiniz sizin için gardrObunuzun çekmeceSine koymuş, yada kirliyse çamaşır sepetine atmıştır zaten, hep hovardalık diyorsunuz, eşinizi severek evlenmişseniz o hep hovardalık işlerine ihtiyacınız olmayacak, oradaki kızlar için her gece bıraktığınız yerde kalmayacak bir ömür boyu sizinle olacak, o kızlara bir barda yanınızda paranız olmadığı için bir içki Söylemezseniz bin bir türlü laf işitirsiniz, ama eşiniz Olsun Su içerim ben önemli değil diyendir... O gece kızın yanında çok da içmişseniz ve etrafı pisletmişseniz sabah kızı yanınızda bulamazsınız, ama eşiniz sizin o pisliğinizi temizleyendir.... Daha sayayım mı ? Dahası eski Deli dumrul hikayelerinde anlatılan, anayı, babayı geç sizin için canını feda edebilecek kişidir....