0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstemem, yan cebime koy diyorsun yani Özer hocam
Nolmuş buralarda yaa bundan sonra konu açıp sonra uyumayacagım geldiğimde yetişemiyorum Toptan cevap vermeye kalkıcamda 2 sayfa var kafam döndü Evlenme diyenlerin hepsi evli Sizi kimsemi uyarmadı abi bu kadarmı apansız düştünüz tuzağa Hep mi amorti size çıktı Hakan abi sağol, hele Arda (Junior Emre) hayırlısıyla doğsun Zaten yakın hemen ümraniyede gider isteriz konvoy halinde
tamamdır varız biz de o zaman
Flaş flaş: Ahmet Ağustosun 14 üne nişanlanıyomuş. Haberiniz olsun. (Kaynak DHA)
Tecrübe konuşuyor Ahmedim Bak, bir tek ben dedim sana everelim seni diye
Forumun en teze damadı olarak sana şiddetle evlenmeni tavsiye ederim Ahmet. Ama Emre hocamında dediği gibi klio vermeyi falan unut...
Yoksa senle ortak noktalarımız mı var Yook be pekte yokmus Altı üstü bizim meslekler aynı, hatunların isimler aynı, hatunların İŞLER de aynı, biraz tip olarak birbirimize yakınız, aynı köydeniz, ikimizde pammmbık gibiyiz Bende bişi var sandım pekte benzemiyomuşuz
Hiçte ortak noktamız yokmuş
ahmet abi sen uyma bunlara kendileri yanmış senide yakmak istiyorlar hatırlasana sen türkbeachindeyken nasılda imrenmişlerdi eminim içlerinden ahh bi bekr olacaktım diyorlardı.sakın inanma senide aralarına alıp okey dörtlüye koyacaklar
Ahmet bi klip ekledin başına gelenlere bak. Artık burdan tanı dostunu düşmanını