Gönderen Konu: neden böyle?  (Okunma sayısı 868 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
neden böyle?
« : Temmuz 19, 2009, 23:05:28 »
Beyler tatil için Mersin de 2 hafta kaldım ve Memleketime dün geldim :D .Malum Mersin de yabancı çok yurtdışından gelen falan.Birşey dikkatimi çekti.Genelde arap plaka ağırlıklı toyota landcruıser lar var burdakilerinden farklı ve hiç tr de görmediğim daha neler neler.  böyle corolla verso gibi bir çok toyotanın modelini gördüm.Neden bu araçların TR ye girişi yok ?Toyota nın ne mükemmel araçları varmış dedim içimden corollanın bile 2 farklı çeşitini gördüm :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

neden böyle?
« : Temmuz 19, 2009, 23:05:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: neden böyle?
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2009, 23:08:36 »
Beyler tatil için Mersin de 2 hafta kaldım ve Memleketime dün geldim :D .Malum Mersin de yabancı çok yurtdışından gelen falan.Birşey dikkatimi çekti.Genelde arap plaka ağırlıklı toyota landcruıser lar var burdakilerinden farklı ve hiç tr de görmediğim daha neler neler.  böyle corolla verso gibi bir çok toyotanın modelini gördüm.Neden bu araçların TR ye girişi yok ?Toyota nın ne mükemmel araçları varmış dedim içimden corollanın bile 2 farklı çeşitini gördüm :D

sen bide arabistana git gör toyotayı :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2009, 23:10:49 »
Bunun en büyük cevabi motor hacmi adamların coroollası bile 3000cc Land cruiseri sen düşün Timuçin :D

Burdada benzin çeşmeden aksa bende binerim 5000 motor araca ne uğraşcam 1,3 le :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2009, 23:13:08 »
Toyota'nın ürün gamı çok geniş ama Türkiye'ye sadece bir kaç model geliyor. Üstelik bazı motor seçenekleri gelmiyor bile :( Ben de Adana'da yaşadığım için alışverişe ve tatile gelen Araplar'da ve İncirlik'de yaşayan Amerikalılar'da pek çok model görüyorum. Tamamen pazarlama stratejisi. Az getirip bol satmak, pazarlama ve stok maliyeterini en aza indirmek.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2009, 23:13:34 »
Bunun en büyük cevabi motor hacmi adamların coroollası bile 3000cc Land cruiseri sen düşün Timuçin :D

Burdada benzin çeşmeden aksa bende binerim 5000 motor araca ne uğraşcam 1,3 le :D
abi motor aynı baktım ama dış tasarımı farları kaputu falan değişik daha kılas duruyor.tr ye girişi olan landcuruıser ın benzınlı modelının aynısı arap plaka ama kasası farklı :D kromları altın renginde böyle keşke makina olsaydıda çekseydim :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2009, 23:15:19 »
Toyota'nın ürün gamı çok geniş ama Türkiye'ye sadece bir kaç model geliyor. Üstelik bazı motor seçenekleri gelmiyor bile :( Ben de Adana'da yaşadığım için alışverişe ve tatile gelen Araplar'da ve İncirlik'de yaşayan Amerikalılar'da pek çok model görüyorum. Tamamen pazarlama stratejisi. Az getirip bol satmak, pazarlama ve stok maliyeterini en aza indirmek.
çok doğru abim :) ben bizim arabanın tek kapısını 2.0 motor sport 175 hp lik 4-age motor var orj ve tr de bir tane olsun ae101 in böyle modeli yok :( ae86 lar bile nadir var .